Connect with us

Hír

A legjobban fizetett elkapó lehet DeAndre Hopkins, közel a megegyezés

A Houston Texans részben azért cserélte el DeAndre Hopkinst idén, mert nem akarta neki megadni az általa kért évi 18-20 millió dolláros fizetést. A Cardinals így már a csere pillanatában tudta, hogy meg kell majd ajándékoznia All-Pro fegyverét egy nagy szerződéssel, aminek most el is jött az ideje. Még nincs kész teljesen a szerződés, de már közel vannak a megegyezéshez a felek, írja Ian Rapoport.

Aaron Wilson pedig azt is hozzáteszi, hogy Hopkins várhatóan a liga legjobban fizetett elkapója lesz éves átlagot tekintve, tehát túl fogja szárnyalni Julio Jones évi 22 millió dolláros fizetését is. Hopkins szerződéséből egyébként még három év van hátra, ezek alatt $12,5 milliót, $13,5 milliót és $13,915 milliót kereshet, tehát meglehetősen alul van fizetve jelenleg. Érdekesség, hogy Hopkins ügynök nélkül tárgyal, tehát magának alkudja ki a fizetést – ez általában a játékosnak rosszabb feltételeket szokott eredményezni a részleteket tekintve.

A 28 éves játékos Houstonban háromszor lett All-Pro és négyszer Pro Bowler. Karrierjében 632 elkapása, 8602 yardja és 54 elkapott TD-je van már.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
conspiracy theory
conspiracy theory
2020-09-08 13:09

Ilyenkor szokott jönni a formahanyatlás

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x