Connect with us

Hír

Ezek történtek a waiver után

Szombaton megvolt a keretszűkítés, tegnap este lement a waiver is, de itt nem áll meg az élet, a csapatok keretei folyamatosan változnak. Most összeszedtük, mik történtek a waiver után: voltak itt igazolások, IR-re rakások és leginkább relatíve nevesebb játékosok, akik gyakorlócsapatba kerültek.

Sean Davis visszatért Pittsburghbe. A safety idén írt alá a Washingtonhoz, azonban nem került be az 53-as keretbe (a $2 milliós aláírási bónusza ellenére), így visszatért korábbi csapatához. A Steelers ezzel egyetemben kivágta a tavaly több meccsen is kezdő irányító Devlin “Duck” Hodgest, emellett pedig visszahozta a Jaguarstól kivágott QB-t, Joshua Dobbst.


A Cowboys leigazolta a gyakorlócsapatába a cornerback Brandon Carrt, aki jó eséllyel a valaha volt legtöbb pénzt kereső gyakorlócsapatos játékos, hiszen karrierje során már 71,2 millió dollárt tett zsebre. Tavaly a Ravensnél játszott, de idén már nem tartottak igényt a szolgálataira. Korábban egyébként volt már a ‘Boys tagja, 2012-ben egy öt éves $50,1 milliós szerződést írt alá a csapattal, és egyébként Dallas környékén lakik most is.


Isaiah Wilson, a Titans elsőkörös támadófalembere már megint COVID-IR listára került. Most másodszor kötött ki a listán, ahová azok a játékosok kerülnek, akik vagy elkapták a vírust, vagy olyannak álltak közeli kapcsolatban, aki pozitív tesztet produkált, ezért pedig karanténba kell vonulniuk. Így egyértelmű, hogy Dennis Kelly lesz a kezdő RT a szezon elején.


A Patriotsnak jelen pillanatban nincs rúgója az 53-as keretében, ugyanis a veterán Nick Folk és az idei ötödik körös Justin Rohrwasser is lapátra került. Mindketten visszatértek azonban a gyakorlócsapatba.


A Seahawks visszaigazolta a gyakorlócsapatba Shaquem Griffint, aki így továbbra is ikertestvérével maradt egy csapatban.


A Panthers kivágta az idei ötödik körös, korábbi XFL safety/nickel corner Kenny Robinsont, illetve azt az Efe Obadát is, aki a nemzetközi program keretében csatlakozott a csapathoz korábban és 26 meccsen is szerepelt két szezon alatt.


A Packers leigazolta a korábbi Bills-elkapó Robert Fostert a gyakorlócsapatba, míg a Bills leigazolta a korábbi Packers-elkapó Jake Kumerow-t, szintén a practice squadba.


Az Eagles kivágta a cornerback Cre’Von LeBlancot, aki először felkerült az 53-as keretre, azonban helyet kellett csinálni a waiveren felszedett futónak, Jason Huntley-nak. Így az Eaglesnek jelenleg csak 4 cornerbackje van az aktív keretben, ami édeskevés, így várhatóan vagy LeBlanc vagy egy másik CB érkezni fog a mai nap során. Amire lesz is rosterhely, ugyanis a csapat IR-re tette a safety Will Parkst és az elkapó Quez Watkinst (IR-re csak később lehetett tenni játékosokat, mint a waiver határidő).


Ha már Eagles, a csapat korábbi második körös cornerbackje, Sidney Jones a Jaguars gyakorlócsapatában kötött ki.


A Giants kivágta a korábbi elsőkörös elkapó Corey Colemant. Az Ex-Browns WR 2018 októberében csatlakozott a csapathoz, volt öt elkapása 71 yardért abban az évben és kickoff returnöket vállalt, tavaly viszont az edzőtáborban elszakadt a térdszalagja, így azóta nem lépett pályára.


A 49ers leigazolta a gyakorlócsapatba a korábbi 1/7-es elkapó Kevin White-ot, a korábbi 1/3-as pass rusher Dion Jordant és a korábbi második körös safety Johnathan Cyprient. 


Antonio Callaway a Dolphins gyakorlócsapatában kötött ki. A tehetséges, de problémás ex-Browns elkapó eltiltással kezdi az évet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!