Connect with us

Hír

A Patriots kivágta Mo Sanut

Mohamed Sanu bostoni pályafutása véget ért: Ian Rapoport információi szerint a Patriots mindössze fél év után kivágja az elkapót. Bill Belichick ritka nagy tévedéseinek egyike hamarosan kereshet magának új csapatot. A tegnapi tranzakciós listára még nem került rá Sanu, így hivatalosan csak ma vághatja ki a Patriots, így nem elképzelhetetlen, hogy valaki még cserél érte egy hátsó körös cetlit.

Sanu egész karrierje során egy indokolatlanul túlértékelt elkapó volt. A Bengals 2012-ben harmadik körös játékosa legjobb esetben is egy vállalható WR2 volt, ennek ellenére a Falcons 2016-ban 5 évre 32,5 millió dolláros szerződést adott neki, ami annak idején közel top fizetésnek számított.

Atlantában sem sikerült egyszer sem 1000+ yard fölé jutni, leginkább csak trükkös játékoknál tudott igazán hasznos lenni. Ennek ellenére a Falcons összességében jól járt vele, ugyanis tavaly sikerült rásóznia a Patriotsra, ráadásul egy második körös pickért cserébe.

Sanu New Englandben sem tudott kiemelkedőt nyújtani, nyolc meccsen 26 elkapásból 207 yardot és egy TD-t gyűjtött. A kivágásával 6,5 millió dollárt spórol a csapat.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Kár érte, kiváló ügynö…

Ja bocs, nem ide.

sgtGiggsy
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

“… kiváló ügynö…” ke van.
Szóval de, nagyonis ide :D

wolandrule
wolandrule
3 years ago

Helyes.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

Ugye mennyit számít egy jó ügynök?

Caselele
Caselele
3 years ago

Green Bay felkészült?

LG
LG
Reply to  Caselele
3 years ago

Azon a WR soron csak segíteni lehet…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x