Connect with us

Hír

TRADE: A Broncos elcserélte Isaac Yiadomot a Giantshez

Tovább növeli a defensive backjeinek számát a Giants: egy 2021-es 7. körös pickért cserébe megszerezte a Broncos korábbi harmadik körös cornerét, Isaac Yiadomot, írja a Denver Post. A 24 éves corner szerződése még két évig él, 750 és 920 ezer dollárt kereshet.

Yiadom 2018-ban 3/99-es pick volt, de eddigi két éve alapján nem sok csapat engedné a kezdő közelébe. Újoncként borzalmas volt, 264 snap alatt engedett három TD-t mindössze egy INT és egy leütött passz mellett. Tavaly már kicsit jobb volt, volt három leütött passza és egyetlen hatpontost sem engedett. Persze a yardokat nyelte róla a csapat (558) és a felé szálló labdák 72,2 százalékából elkapás lett, de összességében látszik rajta a fejlődés.

Ebből aztán nem lett semmi. Az edzőtáborban legyőzte a nem túl nagynevű De’Vante Bausby, Davontae Harris, Essang Bassey trió, mellettük pedig ott van a harmadik körös Michael Ojemudia is, így Yiadom fölöslegessé vált. 29 meccsen játszott Denverben, kilencszer volt kezdő, 63 tackle-t és hét leütött passzt jegyzett.

A Giants CB-sorában mindenesetre még ő is erősítés lehet, hiszen James Bradberry mögött a tavalyi hatodik körös Corey Ballentine, az idei negyedik körös Darnay Holmes és a 2018-as draftolatlan Grant Haley alkotja a mélységet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!