Connect with us

Hír

Adam Gase sorsa már csütörtökön eldőlhet, Dan Quinné két héten belül

Két főedző is hamar lapátra kerülhet idén, a hírek/pletykák szerint Adam Gase és Dan Quinn alatt is annyira inog a pad, hogy akár már a következő 1-2 hétben meneszthetik őket.

Gase kapcsán még a hétvégén írt Chris Mortensen, hogy a Jets vezetői árgus szemekkel figyelik majd a Colts elleni találkozót, illetve a csütörtök esti Broncos elleni mérkőzést, és ha a 42 éves mester nem teljesít jól, akkor utána meg is válhatnak tőle. Erre erősített rá hétfőn Colin Cowherd, aki azt állítja, hogy ha a Jets kikap a Broncostól csütörtök éjjel, akkor ki fogják rúgni Gase-t. Információi szerint a vezetőség már el is kezdte hívogatni a nagymenő ügynököket, tehát kvázi elkezdték a következő edző megtalálásának folyamatát.

A Falconsnál még nem ennyire közeli Dan Quinn kirúgásának lehetősége, de két hét múlva erre is sor kerülhet. Ian Rapoport beszélt arról az NFL Networkön, hogy a Falcons nem szereti a szezon közbeni kirúgásokat, de ha úgy alakul a következő két forduló (a Packers és a Panthers lesznek az ellenfelek), akkor Arthur Blank meglépheti ezt már a szezon ilyen korai szakaszában is. A tulajdonos már tavaly is nagyon gondolkodott Quinn kirúgásán, de végül ezt elvetette szezon közben, a Falcons pedig 6-2-es mérleggel hajrázott, így Quinn is megmetette állását. Az idei 0-3-as kezdés és a két 15+ pontos előnyről való leolvadás után viszont tényleg betelhet az a bizonyos pohár.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!