Connect with us

Hír

Jordan Reed és Chris Harris is hosszabb időre kidőlt

Jordan Reed kiválóan érkezett meg a 49ershez, azonban most egy ismerős helyen kötött ki: a sérültlistán. A 49ers ugyanis IR-re tette a tight endet, miután térdsérülést szenvedett a Giants ellen – jelentette be Kyle Shanahan. Reednek előbb a bokája sérült meg a találkozón, abból azonban vissza tudott még térni, később viszont a térdével akadt probléma, és az MCL-je, tehát a középső keresztszalagja sérült (nem szakadt), ezzel pedig várhatóan 6-8 hét kihagyás vár rá.

A tight end elég jól helyettesítette Kittle-t, az első három meccsen 11 elkapásig, 85 yardig és két TD-ig jutott, ráadásul az első fordulóban csak 10 snapet kapott, most vasárnap pedig 18-at. Reed elvesztése nem jó hír (bár valamilyen szinten várható volt), Kittle viszont hamarosan visszatérhet, ami nagyon jól jön a sérülésekkel tizedelt 49ers számára.


Hasonlóan hosszú kihagyás vár a Chargers cornerbackjére, Chris Harrisre, aki 4-6 hétre került a partvonal mellé, miután a lábfeje sérült meg a Panthers ellen, írja Ian Rapoport. Várhatóan ő is IR-re fog kerülni, hiszen a jelenlegi szabályok szerint három hét után vissza lehet térni a sérültlistáról. A Chargersnek már így is 5 kezdő játékosa van IR-en, tehát szokás szerint nem áll jól ilyen téren a gárda.

Harris idén írt alá egy két évre szóló, $17 milliós szerződést a Los Angeles-i csapattal, de az első három körben nem játszott túl jól: 9 elkapást, 146 yardot, egy TD-t és egy nem túl szép 132,2-es passer ratinget engedett az ellenfeleknek, és csak egy leütött labdája volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!