Connect with us

Hír

Mohamed Sanu a 49ersnél kötött ki

A Patriotstól kivágott elkapó, Mohamed Sanu csapatot keresett, a San Francisco 49ers pedig a nagy sérüléshullám miatt épp WR után nézelődött. A felek pedig egymásra találtak: a játékos ügynöke bejelentette, hogy ügyfele a 49ershez igazol, írja az nfl.com. Sanu így újra összeáll Kyle Shanahannel, akivel Atlantában is együtt dolgozott és aki alatt legjobb éveit produkálta.

San Franciscóban az első számú elkapó Deebo Samuel IR-en van és legkorábban a 4. héten térhet vissza, de az első körös újonc Brandon Aiyuk is bokasérüléssel bajlódik, ezen kívül Travis Benjamin opt outolt, Richie James csuklósérüléssel szenved, Tavon Austin és Jalen Hurd még a szezon kezdete előtt IR-re került (így az egész évet kihagyják). A Cardinals elleni nyitófordulós vereség során egyetlen WR-nek sem volt kettőnél több elkapása, így nagy volt a baj és sürgősen kellett a segítség.

Reményeik szerint Sanu legalább részben tud segíteni, bár ehhez vissza kellene térnie a falconsos formájához, mert a Patriotsban nyújtott teljesítménye nem lesz elég – Belichick annak ellenére vágta ki a szezon előtt, hogy tavaly egy második körös picket adott érte szezon közben.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
realface
realface
3 years ago

Shanahan lassan összehozza a 4 évvel ezelőtti Falcons offenzet Friscoba.

Raist
Raist
Reply to  realface
3 years ago

Freeman is szabad éppen :) Mondjuk inkább Julio és Matty Ice kéne, ha már lehet kívánni :)

Amúgy meg teljesen mind1, aki ettől az Arizonától kikap (még úgy is hogy Kittle-t leszámítva ez a támadósor ennyi sérülttel tehetségben az 5 legrosszabb között van a ligában, edző ide vagy oda – meg amúgy Kittle is megsérült hogy ne legyen kérdés), annak sajna lényegtelen milyen töltelék emberei vannak.

Szerencsére hosszabbítottak Shanahannel, ez remélem azt is jelenti hogy egy-két negatív szezon megint bele fog férni.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x