Connect with us

Hír

Mohamed Sanu a 49ersnél kötött ki

A Patriotstól kivágott elkapó, Mohamed Sanu csapatot keresett, a San Francisco 49ers pedig a nagy sérüléshullám miatt épp WR után nézelődött. A felek pedig egymásra találtak: a játékos ügynöke bejelentette, hogy ügyfele a 49ershez igazol, írja az nfl.com. Sanu így újra összeáll Kyle Shanahannel, akivel Atlantában is együtt dolgozott és aki alatt legjobb éveit produkálta.

San Franciscóban az első számú elkapó Deebo Samuel IR-en van és legkorábban a 4. héten térhet vissza, de az első körös újonc Brandon Aiyuk is bokasérüléssel bajlódik, ezen kívül Travis Benjamin opt outolt, Richie James csuklósérüléssel szenved, Tavon Austin és Jalen Hurd még a szezon kezdete előtt IR-re került (így az egész évet kihagyják). A Cardinals elleni nyitófordulós vereség során egyetlen WR-nek sem volt kettőnél több elkapása, így nagy volt a baj és sürgősen kellett a segítség.

Reményeik szerint Sanu legalább részben tud segíteni, bár ehhez vissza kellene térnie a falconsos formájához, mert a Patriotsban nyújtott teljesítménye nem lesz elég – Belichick annak ellenére vágta ki a szezon előtt, hogy tavaly egy második körös picket adott érte szezon közben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!