Connect with us

Érdekességek

Brady nagyon hosszú idő után lesz újra underdog az alapszakaszban

Tom Brady számára sok újdonságot tartogat az idei szezon, hiszen 20 év után elhagyta New Englandet és a Buccaneershez igazolt, így új edzővel, új csapattársakkal, új playbookkal kell megismerkednie. Emellett pedig az alapszakaszbeli underdog érzéshez is jobban hozzá kell szoknia.

A nyitófordulóban ugyanis a Saints 3,5 pontos favorit a Buccaneersszel szemben, ez pedig azt jelenti, hogy Brady nagyon hosszú idő után lesz ismét underdog az alapszakaszban. Az ESPN adatai alapján erre utoljára 2015-ben a második fordulóban volt példa a Bills otthonában. Azóta 74 (!) mérkőzésen volt zsinórban favorit a Brady által vezetett Patriots, ráadásul azt a Bills elleni meccset is megnyerte a csapata.

Sokszor persze nem kell majd ezt az érzést átélnie veterán irányítónak, a jelenlegi oddsok alapján (amik nyilván változni fognak az idő előrehaladtával) idén mindössze egyetlen egy meccsen lesz underdog a most vasárnapit kivéve, méghozzá a 12. héten a Chiefs ellen.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
acsdav2
acsdav2
2020-09-11 09:48

Itt szerintem valami nem stimmel. Egyrészt tavaly az Eagles ellen idegenben nem volt favorit a Pats (bár lehet csak szezon előtt) másrészt a 15-ös Bills elleni meccs előtt a Steelerst verték a nyitófordulóban magabiztosan, a Billst meg Tyrod irányította aki újonc QB-nak számított. Hogy lehettek favoritok Rex Ryanék?

katonadani
Reply to  acsdav2
2020-09-11 10:33

eagles ellen 4,5 pontos favorit volt a Pats tavaly.
amúgy PFR adatai alapján még az említett Bills elleni meccsen is 1 pontos favorit volt a Pats és 2014-es szezon week13 volt az utolsó underdog meccs, Packers volt otthon 3 pontos favorit.

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-09-11 12:09

Az 1 pontot se tudom hova tenni, hisz a Pats címvédő volt a Bills meg egy 0 km-es QB-val futott neki a szezonnak. De az a lényeg, hogy akkor valóban nem volt favorit a Bills. :)

Wyatt
Wyatt
Reply to  acsdav2
2020-09-11 19:51

pont ezt akartam írni, full logikátlan lett volna a bajnok és a Steelerst simán elpicsázó csapatot pont a Bills ellen underdognak rakni, amikor szökőév is gyakrabban van, mint Buffalo-siker a Patriots ellen

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x