Connect with us

Érdekességek

Megújulhat régi mesterével Adrian Peterson?

Adrian Peterson már 35 éves, de még mindig aktív és nem is játszik rosszul – nem véletlen, hogy azonnal lett új csapata, amint a Washington elküldte. Most a Lions játékosaként próbálhatja növelni a yardjainak a számát, és bár elég mély a csapat futóposzton, a korábbi edzője lehet a biztosíték arra, hogy sokat lássuk a pályán.

Amikor Peterson 2007-ben a ligába került, a Vikings támadókoordinátora az a Darrell Bevell volt, aki most Detroitban tölti be ugyanezt a tisztséget. Négy évig dolgoztak együtt, ez idő alatt Peterson négyszer lett All-Pro, 5 782 yardot és 52 TD-t szerzett, mind a két statisztikában vezette a ligát. Természetesen nem várható el, hogy AP most is hasonló teljesítményt nyújtson, de Kerryon Johnsont minden további nélkül kiszoríthatja a rotációból, ami elég sok játékidőt jelentene.

Petersonnak egyébként 3036 futókísérlete és 14 216 yardja van karrierje során – előbbi a nyolcadik-, utóbbi az ötödik legtöbb valaha, és mindkét mutatóban a Detroit legendája, Barry Sanders előzi meg (3062 kísérlet, 15 269 yard). Egy kicsivel jobb szezonnal pont a Lions mezében előzhetné meg minden idők egyik legjobbját.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2020-09-09 17:41

“…bár elég mély a csapat futóposzton…”
Kedves komisszárom meg ne sértődjön, de eléggé nagy hazabeszélést vélek kihallani ezen szavaiból. Mélynek tulajdonképpen elég mély volt a Lions a futóposzton, de irgalmatlanul gyenge. Sajnos attól félek, hogy AP komoly erősítést fog jelenteni a számotokra ezen a téren…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2020-09-09 18:41

Ahhoz azért a falnak is kellene fejlődnie…

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2020-09-09 19:41

AP nem csak egy futó, ő maga a fal is egyben.

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2020-09-10 08:41

Azannyát, akkor mi szükség volt eddig arra a sok emberre a támadócsapatban? Kicsit drága társulat ahhoz képest, hogy csak arra voltak szerződtetve, hogy kijabálják AP-nek, hogy hajrá AP, fusssáááááá! Mostmá értem, mijér nem szereztetek sosemnem gyűrűt AP-vel. Mert pazaroltok!

renningan
renningan
Reply to  Fetyke
2020-09-09 23:35

Van két második körösünk, meg egy rakat középszer. Ha beteszed őket egy normális fal mögé, akkor korrekt a dolog. Egy fiatal AP fal nélkül is elkaristolt, egy 35 évestől ezt már nem várom el.

Mondjuk zavarni nem zavar, de jobban örültem volna, ha tavasszal jön, a második körös pickünket pedig nem RB-re lőjük el, de ez van.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x