Connect with us

Érdekességek

Megújulhat régi mesterével Adrian Peterson?

Adrian Peterson már 35 éves, de még mindig aktív és nem is játszik rosszul – nem véletlen, hogy azonnal lett új csapata, amint a Washington elküldte. Most a Lions játékosaként próbálhatja növelni a yardjainak a számát, és bár elég mély a csapat futóposzton, a korábbi edzője lehet a biztosíték arra, hogy sokat lássuk a pályán.

Amikor Peterson 2007-ben a ligába került, a Vikings támadókoordinátora az a Darrell Bevell volt, aki most Detroitban tölti be ugyanezt a tisztséget. Négy évig dolgoztak együtt, ez idő alatt Peterson négyszer lett All-Pro, 5 782 yardot és 52 TD-t szerzett, mind a két statisztikában vezette a ligát. Természetesen nem várható el, hogy AP most is hasonló teljesítményt nyújtson, de Kerryon Johnsont minden további nélkül kiszoríthatja a rotációból, ami elég sok játékidőt jelentene.

Petersonnak egyébként 3036 futókísérlete és 14 216 yardja van karrierje során – előbbi a nyolcadik-, utóbbi az ötödik legtöbb valaha, és mindkét mutatóban a Detroit legendája, Barry Sanders előzi meg (3062 kísérlet, 15 269 yard). Egy kicsivel jobb szezonnal pont a Lions mezében előzhetné meg minden idők egyik legjobbját.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások