Connect with us

Hír

Brutális sérüléshullám sújtotta a mezőnyt vasárnap

Tegnap írtunk arról, hogy térdsérülés miatt jó eséllyel véget ért Saquon Barkley és Nick Bosa szezonja, ők azonban csak az első fecskék voltak vasárnap. Összeszedtük a legsúlyosabb eseteket.

A 49ersnek volt a legrosszabb napja, Bosa mellett ugyanis a korábbi első körös védőfalember Solomon Thomas, a futó Raheem Mostert és az irányító Jimmy Garoppolo is megsérült. Előbbinek szintén a térdével volt probléma, de a sérülés súlyossága egyelőre nem ismert, de Kyla Shanahan szerint nem olyan vészes a helyzet, mint Bosánál. Ami Garoppolót illeti, neki a bokája sérült meg és legalább egy meccset ki kell hagynia, míg Mosternek a térde sérült, rá könnyen hosszabb kihagyás várhat.


Barkley és Mostert mellett nem tudta befejezni a mérkőzést a Panthers futója, Christian McCaffrey és a Rams újonca, Cam Akers sem. Előbbinek a lábszára sérült, és bár azt mondta, hogy jól van, 1-2 meccses kihagyás bőven benne van a pakliban. Akersnek pedig a bordája sérült meg, a sérülés súlyosságáról egyelőre nem tudni.


A QB-kra is rájárt a rúd. Drew Lock egy sack után vállsérülést szenvedett, ami miatt 2-6 hét pihenő vár a Broncos irányítójára. Nála jobban járt a chargersös Tyrod Taylor, aki a hírek szerint a bemelegítésnél szenvedett el egy mellkassérülést, ami miatt kórházba is kellett szállítani. Állítólag már jól van, kiengedték és nem kell mérkőzést kihagynia.


További sérülések: Davante Adamsnek (Packers, WR) a combhajlítójával, Sterling Shepardnek (Giants, WR) a lábujjával, Courtland Suttonnak (Broncos, WR) és Parris Cambellnek (Colts, WR) a térdével akadtak problémái, de egyik sem tűnik nagyon súlyosnak. Ellenben a Colts safety Malik Hooker és a Ravens corner Tavon Young jó eséllyel egész szezonra kidőlt – előbbi az Achillese, utóbbi a térde miatt.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lajos Nagy
Lajos Nagy
3 years ago

Tyrodnak nem kell kihagynia, de szerintem már csak padra ültetik oda.

András Riska Kiss
András Riska Kiss
3 years ago

És Bruce Irving-ről lehet tudni valamit? Ő is a térdéhez kapott a meccs végén.

Fetyke
Fetyke
3 years ago

Hát igen. Lehet mégsem olyan fölösleges az a pre season…

vabu
vabu
3 years ago

Hoppá, figyelitek egy Eagles játékos sincs aki megsérült volna,lassan teljes a keret 😏 Más kérdés hogy ez a játékban nem köszön vissza ☹️☹️

katonadani
Reply to  vabu
3 years ago

Seumalo azért pár hétre kidőlt :D

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  katonadani
3 years ago

Akkor ez lehet az oka a vereségeknek. :D

Attila Horváth
Attila Horváth
3 years ago

Anthony Barr szezonjának is vége

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x