Connect with us

Hír

Brutális sérüléshullám sújtotta a mezőnyt vasárnap

Tegnap írtunk arról, hogy térdsérülés miatt jó eséllyel véget ért Saquon Barkley és Nick Bosa szezonja, ők azonban csak az első fecskék voltak vasárnap. Összeszedtük a legsúlyosabb eseteket.

A 49ersnek volt a legrosszabb napja, Bosa mellett ugyanis a korábbi első körös védőfalember Solomon Thomas, a futó Raheem Mostert és az irányító Jimmy Garoppolo is megsérült. Előbbinek szintén a térdével volt probléma, de a sérülés súlyossága egyelőre nem ismert, de Kyla Shanahan szerint nem olyan vészes a helyzet, mint Bosánál. Ami Garoppolót illeti, neki a bokája sérült meg és legalább egy meccset ki kell hagynia, míg Mosternek a térde sérült, rá könnyen hosszabb kihagyás várhat.


Barkley és Mostert mellett nem tudta befejezni a mérkőzést a Panthers futója, Christian McCaffrey és a Rams újonca, Cam Akers sem. Előbbinek a lábszára sérült, és bár azt mondta, hogy jól van, 1-2 meccses kihagyás bőven benne van a pakliban. Akersnek pedig a bordája sérült meg, a sérülés súlyosságáról egyelőre nem tudni.


A QB-kra is rájárt a rúd. Drew Lock egy sack után vállsérülést szenvedett, ami miatt 2-6 hét pihenő vár a Broncos irányítójára. Nála jobban járt a chargersös Tyrod Taylor, aki a hírek szerint a bemelegítésnél szenvedett el egy mellkassérülést, ami miatt kórházba is kellett szállítani. Állítólag már jól van, kiengedték és nem kell mérkőzést kihagynia.


További sérülések: Davante Adamsnek (Packers, WR) a combhajlítójával, Sterling Shepardnek (Giants, WR) a lábujjával, Courtland Suttonnak (Broncos, WR) és Parris Cambellnek (Colts, WR) a térdével akadtak problémái, de egyik sem tűnik nagyon súlyosnak. Ellenben a Colts safety Malik Hooker és a Ravens corner Tavon Young jó eséllyel egész szezonra kidőlt – előbbi az Achillese, utóbbi a térde miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!