Connect with us

Hír

Riley Reiff: fizetéscsökkentés vagy kivágás

A Vikings nemrég megszerezte Yannick Ngakouét a Jaguarstól, és bár a játékos gyakorlatilag lemondott a fizetése harmadáról, még így is 12 millió dollárt keres. A csapat emiatt gyakorlatilag nullázta az idei keretét, ami viszont a pandémia okozta potenciális extra kiadások miatt egyáltalán nem fér bele, így valakinek áldozatot kell hozni. Ez a valaki a TheAthletic infói szerint az OT Riley Reiff lehet.

A támadófelember állítólag ultimátumot kapott: vagy belemegy a fizetéscsökkentésbe, vagy ki lesz vágva. A PFT információi szerint Reiff a csapattársaknak azt mondta, hogy várakozásai szerint ki fogják vágni. A játékos idén 10,9 millió dollárt keresne, a kivágása esetén pont $8,7 milliót lehetne spórolni (idén és jövőre is lenne utána 2,2 millió dollárnyi halott pénz), ami a Vikings helyzetében minimum csábító.

A Lions korábbi 1/23-asa nem egy rossz játékos, de nem is képvisel prémium minőséget, ennyi pénzért pedig feláldozható. A helyét a kezdő RT Brian O’Neill veheti át a baloldalon, a jobboldalon pedig Rashod Hill vagy Olisaemeka Udoh lehet a befutó, illetve még az idei 2. körös Ezra Cleveland jöhet szóba, bár ő egész edzőtábor alatt guardot játszott. Akárhogy is lesz, a Vikings támadófala erősödni biztos nem fog.

A Vikings all int mondott Ngakouéval – Super Bowl vagy bust?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!