Connect with us

Hír

Egyre jobban érik Aaron Jones új szerződése

Aaron Jones a Lions ellen 236 scrimmage yardot és három TD-t szerzett, két mérkőzés után vezeti a ligát futott yardokban (234), a 6,9 yardos futásonkénti átlaga egyenesen brutális. Ugyan még nem találkozott jó védelemmel, a teljesítménye így is elismerésre méltó – bőven többet ér, mint 2,1 millió dollár.

“Ő az egyik legjobb csapattársam, akivel 16 év alatt együtt játszottam. Mindenki tiszteli, miközben még mindig nagyon fiatal. Egy nagyon jó srác, nincs benne féltékenység, őszintén tud örülni a társai sikerének és a belét is kidolgozza. Ha hibázik, akkor mindent megtesz, hogy kijavítsa. Nagyon keményen dolgozott, hogy fejlődjön azokon a területeken, amikben korábban nem volt kiemelkedő. Nagyon sokat ad a csapatnak, egy elképesztő játékos és egy még jobb ember”

– mondta róla Aaron Rodgers (via PFT).

Jones 2017-ben ötödik körös pick volt, de felküzdötte magát a ranglétrán és mára a Packers egyik legjobb támadója lett. Már nem csak a földön veszélyes, hanem a levegőben is, Davante Adams után kvázi a csapat második legjobb elkapója: ha így folytatja, akkor 64 elkapással és 624 yarddal zárja a szezont, mindkettő karriercsúcs lenne.

Az elmúlt 1-2 évben nem nagyon érkeztek vagy maradtak olyan játékosok, akiknek Rodgers szívből örülni tudott volna, a második körös AJ Dillon miatt pedig minimum megfontolandó, hogy kell-e évi 12-14 millió dollárt adni egy futónak. Jones megérdemel egy új szerződést, már csak az a kérdés, hogy kitől fogja megkapni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!