Connect with us

Hír

Egyre jobban érik Aaron Jones új szerződése

Aaron Jones a Lions ellen 236 scrimmage yardot és három TD-t szerzett, két mérkőzés után vezeti a ligát futott yardokban (234), a 6,9 yardos futásonkénti átlaga egyenesen brutális. Ugyan még nem találkozott jó védelemmel, a teljesítménye így is elismerésre méltó – bőven többet ér, mint 2,1 millió dollár.

“Ő az egyik legjobb csapattársam, akivel 16 év alatt együtt játszottam. Mindenki tiszteli, miközben még mindig nagyon fiatal. Egy nagyon jó srác, nincs benne féltékenység, őszintén tud örülni a társai sikerének és a belét is kidolgozza. Ha hibázik, akkor mindent megtesz, hogy kijavítsa. Nagyon keményen dolgozott, hogy fejlődjön azokon a területeken, amikben korábban nem volt kiemelkedő. Nagyon sokat ad a csapatnak, egy elképesztő játékos és egy még jobb ember”

– mondta róla Aaron Rodgers (via PFT).

Jones 2017-ben ötödik körös pick volt, de felküzdötte magát a ranglétrán és mára a Packers egyik legjobb támadója lett. Már nem csak a földön veszélyes, hanem a levegőben is, Davante Adams után kvázi a csapat második legjobb elkapója: ha így folytatja, akkor 64 elkapással és 624 yarddal zárja a szezont, mindkettő karriercsúcs lenne.

Az elmúlt 1-2 évben nem nagyon érkeztek vagy maradtak olyan játékosok, akiknek Rodgers szívből örülni tudott volna, a második körös AJ Dillon miatt pedig minimum megfontolandó, hogy kell-e évi 12-14 millió dollárt adni egy futónak. Jones megérdemel egy új szerződést, már csak az a kérdés, hogy kitől fogja megkapni.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Nem vagyok nagy híve, hogy futónak nagy pénzt adjon a csapat, de ő tényleg kicsit több. Elkapásban is lehet rá számítani, nagyon szép passzjátékai is voltak az elmúlt két évben, remélem, sikerül vele egy reális összegben megegyezni.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Krisztian Fekete
3 years ago

Fix 10 milla fölött lesz, ahogy az is fix hogy csak papíron lesz annyi :D
Kíváncsi vagyok amúgy hogy egyszer ugrik e az RB piac. A mai futókat már egyre jobban vonják be a passzjátékba is, ha megjelenik pár CMC kaliber szerintem muszáj lesz megfizetni őket.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x