Connect with us

Beharangozó

FK! Preview #2

Megvoltak az első heti meglepetések, az arra érkező túlreagálások, most viszont jön a második forduló, amelyik ismét sok furcsa kimenetelt tartogat, amik részben még jobban összezavarják majd az egyszeri szurkolót, részben viszont tisztábban is lehet majd látni tőlük. 

A Kandalló Pub műsorán

Denver Broncos @ Pittsburgh Steelers 19.00, GamePass

Drew Lock nem látott még testközelből ilyen jó védelmet, és alaposan fel kell kötnie a nadrágszíjat, ha nem akar 0-2-vel kezdeni idén. A támadófalának a szélét szét fogja szedni TJ Watt és Bud Dupree, hiszen Bolles és Wilkinson sem épp a legmegbízhatóbb pass protector, így nem lesz sok ideje nézelődni. Sutton visszatérése sokat segítene, rá fel lehetne dobni labdákat, és azért a Steelersnek még mindig inkább a CB-sora sebezhető, habár összességében azt sem lesz könnyű áttörni.

A túloldalon a Steelers támadófala sérülésekkel bajlódik, ezt kellene valahogy kihasználnia a Broncosnak, de ezen nem segít Von Miller hiánya. A secondaryben pedig ugyan Vic Fangio a ligában talán a legjobban tudja edzeni a cornerbackeket, így is nagy bajban lesz az Ojemudia – Bassey duó a JuJu, Johnson, Washington, Claypool négyessel szemben. Nem sok matchup szól a Broncos mellett.

Minnesota Vikings @ Indianapolis Colts 19.00, Arena4

Két csalódást keltő csapat próbálja elkerülni a 0-2-t, de ez nyilván csak az egyiknek sikerülhet (kivéve ha döntetlen lesz, de az inkább olyan, mintha mindkettő kikapott volna). #Elemzés. 

A Colts múlt héten a 2. legtöbb yardot tette meg drive-onként, a Vikings hiányos védőfala ellen nagyon jól kellene működnie a futójátéknak és a fiatal secondaryt is alaposan megégethetik Hiltonék, de bárminemű támadófölény hiábavaló, ha Rivers megint eladja kétszer a labdát.

A túloldalon régi barátjukat, Xavier Rhodesot égethetik meg a Vikingek, Thielennek múlt héten is jó meccse volt, most sem kellene máshogy lennie. Persze ez is csak akkor ér valamit, ha nem garbage time-ban kezd el játszani a Vikings.

Kommentátorok: Kun Zsolt és Kovács Bálint

Baltimore Ravens @ Houston Texans 22.25, Arena4

A Texans a Chiefs után megkapja a Ravenst is a nyakába, csak hogy biztosan ne induljon jól az év, ráadásul jövő héten a Steelers jön, tehát az is lehet, hogy az AFC három legjobb csapatával kezdik az idényt (a Steelersszel persze még várjunk ki, de értitek).

Nehéz megmondani, hogyan lehet a Texansnak esélye a random turnovereken és hasonlókon kívül, de ha mondjuk egy gyenge pontot akarunk keresni a Ravens védelmén, akkor a TE- és RB-védekezés lehet az, így Jordan Akinsre és David Johnsonra lehet akár építeni passzjátékban. Persze erre nehéz felhúzni egy teljes meccset, de ha a Ravens secondary jó híréhez méltóan leveszi a hosszú passzok lehetőségét, akkor megint meg lesz lőve a Texans támadósora.

És még ha az offense jól is tudna haladni houstoni oldalon, akkor sem garantált a siker, sőt. Még ha esetleg berendezkedve a futások megállítására a földön sikerülne limitálni Jacksonékat, a regnáló MVP akkor is szét tudja passzolni a pocsék állapotban lévő secondaryt.

Kommentátorok: Kun Zsolt és Bencsics Márk

Sunday Night Football

New England Patriots @ Seattle Seahawks

Részemről egyértelműen a hét legjobban várt mérkőzése lesz ez, nagyon érdekes matchupokkal.

Kezdjük azzal, amikor a Seahawks támad. Vajon Carroll “engedi Wilsont főzni”? Múlt héten nagyon bejött, de azóta azt mondta, hogy a futóknak kell több labdát adni. Az biztos, hogy most nehezebb dolga lesz Wilsonnak, mint múlt héten, hiszen elit secondaryvel találja szemben magát. Ez az első nagyon várt matchup, a liga legjobb mély labdát dobó irányítója a liga legjobb mély labdák ellen védekező csapata ellen.

Azt gondolnám a jó secondary miatt, hogy futni akar majd a Seahawks, ráadásul a Pats is mindig ezt akarja kihozni a csapatokból, így sok DB-vel a pályán hívogatni is fogja Schottenheimert, hogy futtassa a labdát, őt pedig szerintem nem kell kétszer kérni erre.

A túloldalon a Patriots minden bizonnyal futni tervez elsősorban, ahogy múlt héten is a Dolphins ellen. A Hawks védőfala gyenge, ezt könnyen ki lehet használni, Newtonnal emberfölényben is lesznek a boxban általában. A falon áttörve a második szinten azonban már lehetnek problémák a kiváló LB sor és a megszállottan játszó Jamal Adams miatt. Ezen kívül Edelmanre lehet építeni, nem csak azért, mert ő az egyetlen potens elkapó, hanem mert a Hawks secondary is a slotban sebezhető leginkább.

A Patriots egyébként 64 meccs után lesz újra underdog az alapszakaszban, ez a leghosszabb sorozat volt a Super Bowl érában. Ennek ellenére több matchup is a Pats mellett szól, a tippjeink mégsem Belichickék győzelmét vetítik előre.

Kommentátorok: Kerek István és Zahovay Ádám

Red Zone

Los Angeles Rams @ Philadelphia Eagles 19.00

A Washington védőfala darabjaira szedte szét az Eagles támadófalát, és ugyan Lane Johnson visszatér, Aaron Donald ellen ő mit sem segít középen, így a tavalyi draftolatlan Nate Herbig (vagy az idei negyedik körös Jake Driscoll) állhat fel elsősorban a liga legjobb védőjével szemben. Ajjaj, mondhatják az Eagles szurkolói. A másik oldalon szintén felszisszenhetnek a szurkolók a Fletcher Cox vs. Joe Noteboom párharc láttán.

Az Eaglesnek a futójátékot kellene megállítania, mert a Rams elsősorban továbbra is erre alapoz és csak akkor működik jól az offense, ha a futások mennek (és nincs nyomás Goffon). Nagyon jó párharcnak ígérkezik a Robert Woods vs. Darius Slay és a Cooper Kupp vs. Nickell Robey-Coleman csörte a passzjátékoknál.

A Sasoknak a tight endeknél lehet előnye egyébként a Rams gyenge LB sora miatt, és a visszatérő Miles Sanderst is be lehet majd vonni a passzjátékba. Az biztos, hogy az Eaglesnek nem szabad ismét nagyon hosszú játékokkal operálnia, mert az katasztrófához fog vezetni az összetákolt fal és Wentz miatt. Az edzőknek is más játékokat kell hívniuk és az irányítónak is hamarabb kell szabadulnia a labdától. A támadó gameplanen múlhat a mérkőzés kimenetele véleményem szerint.

A nem kiemelt meccsek közül talán ez ígérkezik a legjobbnak és legmegjósolhatatlanabbnak, (azt hiszem) most először fordul elő az FK! tippversenyben evör, hogy 50-50%-ban érkezik egy meccs győztesére tipp.

Atlanta Falcons @ Dallas Cowboys 19.00

Igazi pontzuhatagra van kilátás ezen a találkozón, hiszen mindkét gárda secondaryje sebezhető, ellenben kiváló passzjátékokkal operálnak. A Falcons secondary konkrétan annyira rossz volt múlt héten, hogy Wilson 35 passzából egyiknél sem volt szoros őrizetben (1 yardon belül) az elkapója. Úgyhogy sok yard, sok pont várható, minden skill playert lehet betenni a fantasy csapatba!

A falak csatája lesz még érdekes mindkét oldalon. Aldon Smithék biztosan jobban be tudják majd nyomni a támadófalat Matt Ryan előtt, mint tette azt a Seahawks, ezzel lelassíthatják a támadásokat. És akár így tehet a Falcons is, ugyanis a Cowboys támadófala az első héten a 3. legrosszabb értékelést kapta a PFF-től, egyértelműen vannak gondok. Különösen a jobb szélen Terence Steele esetében, az ő oldalára lenne érdemes mozgatni Dante Fowlert, kihasználva az erőfölényét.

Carolina Panthers @ Tampa Bay Buccaneers 19.00

Jó alkalom lesz ez a mérkőzés, hogy Brady és az elkapói egy hullámhosszra kerüljenek, hiszen a Panthers védelme jelenleg nagyon gyenge. A secondary is, és a védőfal is, utóbbi konkrétan hozzá sem tudott érni Derek Carrhoz az első körben. Chris Godwin valószínűleg kihagyja a találkozót agyrázkódás miatt, de így is magabiztosan kell hoznia a mérkőzést a Bucsnak.

Érdekes, hogy a Buccaneers lehet Christian McCaffrey kriptonitja, tavaly ugyanis összesen 110 scrimmage yardon tartották a két meccsen.

Jacksonville Jaguars @ Tennessee Titans 19.00

Jay Gruden jó munkát végzett az első fordulóban és jó helyzetbe hozta Gardner Minshew-t, aki rövid passzokkal operált (átlagban 4,5 yardot repültek csak a labdái, ami a második legkevesebb volt), de így is a második legjobb volt várható feletti passzpontosságban. Hiba nélkül hozta a meccset, egy ilyen stratégiával meccsben lehetnek több csapat ellen is.

A Titans nem volt lehengerlő az első körben, de talán itt most jobban fognak menni a Henry futások, amiket a Broncos azért elég jól kordában tartott. A passzjátékban AJ Brown nélkül nehezebb dolga lesz Tannehillnek, így a legtöbb szem a szintén sérüléssel bajlódó Corey Davisre szegeződhet, akinek kiváló nyitómeccse volt.

San Francisco 49ers @ New York Jets 19.00

Jó kis “bounceback” meccs lehet ez a 49ersnek, a Jetsnél nem sok könnyebb ellenfelet lehet elképzelni egy kiábrándító vereség után. A 49ersnél sok a sérült a secondaryben, konkrétan a 4 legjobb cornerből 3 kihagyhatja a találkozót, azonban a Jetsnek még ezt is nehéz lesz kihasználnia, annyira rosszul állnak fegyverekkel, az eeddigi egyetlen potens elkapó, Jamison Crowder is kidőlt. Darnoldnak nehéz lesz beindulnia, mert pokollá fogják tenni az életét az ellenfél védőfalemberei. A Jets OL egyedüli fénypontja Mekhi Becton volt az első fordulóban, de most Nick Bosával kell farkasszemet néznie. Ez lesz egyébként talán az év legrosszabb meccse elkapófelhozatalt tekintve, ugyanis a 49ers is borzalmasan áll ilyen téren, ráadásul még George Kittle-t is elvesztették a hétre.

Buffalo Bills @ Miami Dolphins 19.00

Josh Allenből lehet egy Cam Newton light verzió, az eredeti pedig elég szépen felőrölte a Dolphinst múlt héten, így most is ez lehet a recept a sikerre. Érdemes lehet rá hívni a futójátékokat, ellenben ne várjuk, hogy ugyanúgy 300 yard felett fog passzolni, mert emberezés ellen egyébként is rossz számokat produkál, ráadásul a Dolphinsnak elég jó a secondaryje. Ez egyben azt is jelenti, hogy Stefon Diggsnek és John Brownnak is gyengébb napja lehet Xavien Howard és Byron Jones mellett.

A Dolphins offense nagyon gyenge volt múlt héten, a Bills defense pedig elég hasonlóan van felépítve, mint a Patriotsé, így hasonló eredmények várhatóak. Elindulhat a Tua-watch, azaz hogy mikor váltják le Fitzpatrickot.

Detroit Lions @ Green Bay Packers 19.00

Aaron Rodgersnek parádés napja volt egy nyomást generálni és embert fogni képtelen csoportrivális ellen múlt héten. Mondhatnánk, hogy nem lesz mindig így, és valószínűleg így is van, de azért erre a hétre még marad minden az eddigiek szerint. A Lions védőfala egyáltalán nem jó pass rushban, és ugyan a CB-k jók lennének, Trufant és Coleman nem játszik sérülés miatt, Okudah pedig élete első profi snapjeit fogja játszani. Ha Trubiskynek sikerült kihasználnia a secondary sérüléseit, akkor Rodgersnek is menni fog.

Ha a Lions oldaláról akarunk egy jó teljesítményt jósolni, akkor Adrian Peterson lehet az, hiszen a Packers futás elleni védelem még mindig gyenge, ráadásul Kenny Clark sem fog játszani, AP pedig három napnyi edzés után is a legjobb futónak tűnt a rosteren – persze ha gyorsan hátrányba kerülnek, akkor valószínűleg az ő snapjei is vissza lesznek fogva.

New York Giants @ Chicago Bears 19.00

Az első fordulóban a Giants engedte a második legtöbb nyomást az irányítóra (a Jets mögött), a snapek több, mint felén zavarták meg Daniel Jonest, Saquon Barkley pedig átlag mínusz 0,7 yardot tett meg az első kontakt előtt. Most pedig jön a Khalil Mack, Robert Quinn, Akiem Hicks vezette védősor, ami szintén nem kecsegtet túl sok jóval. A túloldalon Trubiskynek jóval könnyebb dolga lesz a védelem feltörésében, ellenben gyengébb játékos is Jonesnál, így nehéz megmondani, mi várható a találkozón.

A Rams-Eagles mellett ez a másik megtippelhetetlen meccs a számomra. Azt nem is értem, miért 5,5 pontos favorit a Bears, nálam ez egy “coin flip game”. Az egyik oldal mellett a jobb irányító, a másik mellett a jobb defense szól, és általában a jobb irányító mellé teszem le a voksom, de a védelmek közt túl nagy a különbség… Itt fejben már ötször változtattam tippet, jelenleg a Bears mellett vagyok, de fixen ez lesz az egypontos tippem a korongos játékunkban.

Washington Football Team @ Arizona Cardinals 22.05

A Washingtonnak a védőfalában lehet az ereje, azonban ezt a méregfogat ki tudja húzni Kyler Murray, ugyanis múlt héten a szintén hírhedt 49ers DL ellen 51 dropbackjéből csak háromszor tudták megütni, 13 futásából pedig csak egyszer szerelték le úgy igazán. Utolérhetetlen ez a srác, így nagyon nehéz dolga lesz a Football Teamnek a megfogásában – nem épp egy Carson Wentz a zsebben. Ráadásul a secondary sebezhető a fővárosiaknál, és ugyan Ron Rivera mindig segít az egységnek fejlődni, Hopkinst senki nem tudja levédekezni a keretből (Fitzgeralddal és Kirkkel is bajban lesznek).

A Chandler Jones vs Geron Christian párharc a túloldalon óriási mismatch a Cardinals javára.

Kansas City Chiefs @ Los Angeles Chargers 22.25

Mini bye week Andy Reidnek, ami tudjuk mit jelent: győzelmet. Persze a Chargers pass rush és CB sor az egyik, ha nem a legjobb a ligában, de mennyire elég ez a Chiefs ellen, amelyik még Mahomes nélkül, a futójátékra támaszkodva is nagyon jól működik? A Joey Bosa vs. Mitchell Schwartz párharcot élmény lesz nézni a falban, de érdemes azt is kiemelni, hogy Mahomesnak és Tyreek Hillnek is voltak problémái a Chargers ellen korábban, az elkapó az utóbbi három meccsén mindössze 36 yardot átlagolt TD nélkül. Clyde Edwards-Helaire-nek viszont jó napja lehet.

A Chiefst csak úgy lehetne megverni, ha elég pontot fel tud tenni az ellenfél támadósora a táblára, a Chargers offense viszont jelenlegi valójában közel sem képes erre.

26 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
2020-09-19 09:43

Bátor Sir Robin Lock, ím elindult vala.
Nem féltette az életét északi Pittsburghban.
Cseppet sem félt ő nem ám, hogy elbukna kínosan!
Bá-bá-bátor Sir Robin Lock!

Még az sem riasztotta el, hogy péppé verik fejét.
Magán érzi majd Steelers frontsevenjét
A lábát széttörik és kezét megeszik.
Labdáit levadásszák és hatra hazaviszik.

Beverve fej és kitépve szív,
Szét szaggatva mez és drukker kedv,
Playoff remények elvetve,
És Vrabel péniszt le…

Jarred
Jarred
Reply to  Danika
2020-09-19 10:47

Ez a meccs egyértelműen egy dolgon fog eldőlni, mégpedig, hogy a Bátor Sir Robin Lock tudja-e, mi Srí Lanka fővárosa.
(BTW nagyon jól sikerült ez a kis vers)

Danika
Danika
Reply to  Jarred
2020-09-19 11:07

Köszi Jarred, a ranking adta az öteletet. (Pont nem sokkal előtte láttam a filmet). Nem feltétlenül, a vérnyúl BigBen ellen majd Fangio király beveti az Antiochiai Szent Kézigránátot :D .

Jarred
Jarred
Reply to  Danika
2020-09-19 12:55

Na jó, de Fangiot ismerve, előbb még beküldi az egyik lovagját a barlangba a vérnyúl ellen, és csak utána jut eszébe a Szent Kézigránát.

Danika
Danika
Reply to  Jarred
2020-09-20 11:14

Ja szinte biztos. Én is ezt várom.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-09-19 10:37

Szerintem most a Patriots sokkal rosszabb machup a Hawksnak mint fordítva.

A Patsnél határozottan jól működik a futás, amivel Wilsonékat lent lehet tartani a padon… A védőfal idén nem annyira jó az Seahwksnál szerintem… Még fog gyűlni a bajuk Newtonékkal. És ha kell akkor passzolni is tudnak, slotban Edelmannek jó napja lehet.

Ezzel szemben a Hawks most egy igazán jó secondaryvel fog találkozni, így tuti hogy Carollék több futást fognak hívni… Én a tippekkel ellentétben nem érzem ezt ennyire egyértelműnek… Sőt most inkább a Patriotsra fogadnék… Nagyon kiszámíthatatlan a Newton féle O… És a védelem még mindíg hasít.

katonadani
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-19 11:16

én is azt írtam, hogy Pats mellett szólnak matchupok mindkét oldalon :) ez mondjuk még nem feltétlen jelent győzelmet, de szerintem is bármi lehet itt

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  katonadani
2020-09-19 11:56

Jaja, egyetértek veled mindenben. Inkább a tippekre reagáltam, nekem nem ennyire egyértelmű ez a meccs. De lehet ez inkább annak szól,hogy az előző meccseken nem sikerült megverni, a Hawkst… Vagy hirtelen nagy lett, a hype Wilson körül (szerintem utóbbi).

acsdav2
acsdav2
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-19 13:30

A védőfal valóban nem néz ki jól a Hawksnál, de az LB sor a Wagner, Wrigth, Adams trióval liga elit. A futást a Falcons elleni jól is fogták. Persze Newtonnal a Pats teljesen más kihívás lesz, de én azért nem hiszem, hogy a 200 yard közelében lehetnek most is.

pritek
pritek
2020-09-19 12:20

Nem szorosan ehhez a korhoz tartozik, de az egyetlen jo megoldas szerintem, ha Gase es Quinn is repul szezon kozben. Gasenel nem tudom meddig tart a turelem, de mielobb mennie kene (max a hatodik fordulo utan) , hogy egy uj brigad ki tudja elemezni Darnoldot, hogy ha olyan helyen vegeznek akkor kell e iranyitot huzni, vagy egy valag pickert elcsencseljek amihez hozzajutnak.
Quinn meg szerintem alkalmatlan. Legkesobb abban a pillanatban menni fog amint 4, de inkabb 3 minuszban lesz a Falcons.

Jarred
Jarred
Reply to  pritek
2020-09-19 12:48

Hát a Jets tulajdonos a napokban tett egy nyilatkozatot, hogy szerinte Gase egy “brilliant offensive mind”. Hát… ő tudja.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Jarred
2020-09-19 17:24

Az tény hogy a második félidőben több mint kétszer annyi pontot szereztek mint a Bills :D

d zoli
d zoli
Reply to  Jarred
2020-09-19 17:24

“főnök! Mikor csapjunk le?.
Figyeljétek a sajtót. Amikor brilliánsnak nevezem akkor 2 napon belül. Nyom, tanú nem maradhat.”

acsdav2
acsdav2
Reply to  pritek
2020-09-19 13:04

A gond az, hogy az új brigád az csak januárban állhat össze. Tehát ők a szezonban nem nagyon tudják már kipróbálni Darnoldot.

baglacko
baglacko
2020-09-19 13:22

Annyira sok meccsnél ugyanazt tippeltétek :D nem lenne NFL az NFL, ha nem történne ebben a körben is valami óriási meglepetés.
Én a Denvernek örülnék, de a Seahawks – Patriots meccsert illetően is valamiért a Pats győzelem bűze lengi körül az orrom :DD Remélem ezt rosszul szagolom.

István_Szamos
István_Szamos
2020-09-19 19:53

A Colts az első héten csalódást keltő volt. Ennyi pontot nem lehet a pályán hagyni…

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  István_Szamos
2020-09-19 19:53

Mondjuk én a Rivers igazolástól amúgy se vártam sokat… Csak elcsesztek megint 1-2 évet.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-19 19:53

Valójában mi mást tudtak volna tenni?

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  conspiracy theory
2020-09-19 19:54

Cam Newton. Draft? Vagy rámenni az 1/1 re? Ezek közül bármelyik jobb lett volna szerintem mint a Rivers Project.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-20 18:26

Akkor nézzük:
Van egy Luck-ra felépített csapat, egy jó fallal. Egy pofás, PO esélyes csapat, amihez csak egy jó irányító hiányzik, mivel Luck abbahagyta. Ebből hogyan csinálsz 1/1-et? Elzavarsz mindenkit? Vagy szándékosan szabotálsz 16 meccset, hogy nehogy nyerjen a csapat? Hagyod szétesni a csapatot? Segítek: szar csapatnak kell lennie annak, ami 1/1 akar lenni, ráadásul mindig van 2-3 versenytárs.
Ráadásul hiába rugózik állandóan egy csomó ember ezen az “1/1” -en, hogy önmagában a főnyeremény, attól még egy piszok nagy szerencsejáték marad. Évekbe telhet, mire sikerül egy jó QB-t kifogni még onnan is.
Utána egy ilyen szituációból mennyi idő újraépíteni egy csapatot? 2-3 év?
Másrészről szezon kezdet van (március). A piacon van két veterán, de még mindig elég jónak mondható irányító, ami a lehetőségekhez képest, némi korrekciókkal, de illeszthető a jelenlegi O-hoz, meg van egy Newton, aki egyfelől teljesen más stílusú, másrészről nem véletlenül nem merte senki más sem leigazolni. Ha sokat tökörészik a csapat, akkor elviszik mindkét irányítót.
Ismétlem, március van. És ne a szeptemberi tudásunkkal próbáljuk már megmagyarázni, hogy fél évvel azelőtt hogyan kellett volna dönteni.
A draftnál meg van egy tizenvalahanyadik pick-je a csapatnak, ahol már nincsenek elit irányítók.
Ezeket figyelembe véve miért lett volna rossz döntés Rivers leigazolása? Hogy megragadjanak egy lehetőséget, hogy a meglévő csapattal fussanak egy elfogadható szezont, ami lehet, hogy bejön?

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  conspiracy theory
2020-09-20 21:53

Ami azt illeti, Én már márciusban is rossz ötletnek találtam.

Oké az 1/1 nem tudnak rámenni de a csere is szóba jöhet talán? Ha az 1/1 nem eladó akkor ott van az 1/2-1/5 ig…. Tua maybe?

Newton? Komolyan ez a legjobb indok,hogy csak a Pats volt elég bátor? Ha olyan kurva fasza a fal a Coltsnál egy egészséges Newtonnak nem is kell jobb….

Amúgy jó csapat a Colts nagyon szimpi de a Rivers döntés meglepett és nem is tetszik. Még ha rámcáfol és playoffba viszi a Kóóccot akkor se.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-21 01:03

A Colts-nak kezdő irányító problémája volt. Egyfelől finoman szólva sem voltak kockázatmentes opciói, mert nem a k*va jó és a k*va rossz közül kellett választaniuk. Másrészről döntéskényszerben volt, és akkor még március volt.
A Pats valószínűleg nem kellett, hogy bátor legyen. Először is június végén, július elején hozták tető alá a szerződést. Azaz éppen csak 4(!) hónappal később, mint ahogy a Coltsnak el kellett döntenie, hogy mit kezdjen a csapattal. Másodsorban a szerződés részéletei nekem erősen azt sugallják, hogy ezt a szerződést legalább annyira akarta Newton, mint BB. Sőt talán Newton ügynöke hívta BB-t, hogy a szerződésre olyan számot ír, amilyet akar.
Ráadásul CN-nek volt extra 4 hónap regenrálódni, és jó orvosi leleteket produkálni.
BB gyaníthatóan 2-3 éve készült a TB utáni, kvázi top irányító nélküli időszakra . A CN szerződéssel meg egyszerűen kvázi szotyiért az ölébe hullott egy esély, amivel 0 veszteni valója volt. Ha nem hozza a teljesítményt, akkor bármikor búcsút inthet neki.

István_Szamos
István_Szamos
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-19 21:25

Riverst igazolását én se értettem egészen. Brisett-nél jobb, de ennyi…

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  István_Szamos
2020-09-19 22:12

Nem tudom, még biztos korai leírni Őket vagy Riverst de nekem ez olyan All In döntésnek tűnt… De nem értem minek mikor egész jó kis csapatot kezdtek el építeni… Inkább egy fiatal irányító kellene oda… Akire fel lehet építeni a jövőt… Riversben nem,hogy jövő de egy két év sincs.

István_Szamos
István_Szamos
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-09-19 23:06

Eason állítólag jó és fejlődik.

makosteszta
makosteszta
2020-09-20 14:29

Bold: Trubisky tökéletes passer ratinggel dobálja szét a nem létező Giants secondaryt, melynek következtében rekord mennyiségű MVP Trub poén születik.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x