Connect with us

Hír

Megvan a három koronavírusos játékos a Titansnél, akár hétfőre is halaszthatják a vasárnapi meccset

A Titans lett az első tesztalany, már ami a szezonon belüli koronavírusos megbetegedésekkel kapcsolatos intézkedéseket illeti, hiszen három játékos és öt stábtag is pozitív mintát produkált, ezért szombatig bezárták a csapat létesítményeit. Most már tudjuk azt is, melyik három játékos kapta el a vírust, hiszen mindhárman a COVID-IR listára kerültek. Ők név szerint a védőfalember DaQuan Jones, a long snapper Beau Brinkley és a gyakorlócsapatos tight end Tommy Hudson.

A csapat OLB-edzője, Shane Bowen el sem utazott egyébként a csapattal a Vikings elleni meccsre, ugyanis róla már szombaton kiderült, hogy elkapta a vírust. Most folyik a kontaktkutatás, de mivel mindenkit minden nap tesztelnek, így talán hamar kiderül, mások elkapták-e azóta.

Mindenesetre a létesítmények bezárásával és a személyes edzések felfüggesztésével veszélybe került a hétvégi Steelers-Titans összecsapás. A liga úgy kommunikál, hogy megtartja a mérkőzést az eredeti tervek szerint, de Adam Schefter arról számol be, hogy a B terv az lenne, hogy hétfőre halasztják a mérkőzést, így egy nappal több felkészülési ideje lenne a Titansnek. Egy másik opció lehet, hogy a 7. hétre halasztják a találkozót és eltolják a Steelers-Ravens meccset a nyolcadik fordulóba, ahol mindkét csapatnak bye weekje lenne eredetileg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!