Connect with us

Hír

Rúgóját és cornerét is elvesztette a Falcons egy időre, Chris Godwin és Dallas Goedert is kidőlt

Több játékos is összeszedett kisebb sérülést, illetve páran IR-re kerültek az elmúlt 1-2 napban.

A Falcons rúgója, Younghoe Koo a Bears ellen sérülten játszott, ami meg is látszott a teljesítményén: két rúgást is kihagyott. Tom Pelissero információ szerint az ágyéksérülése miatt ki kell hagynia némi időt, de azt nem tudni, hogy pontosan mennyit – az biztos, hogy a héten nem játszik. Emellett a csapat legalább három hétig nem számíthat az IR-re kerülő corner Darqueze Dennard játékára.


Az Eaglesnél Dallas Goedert bokája sérült meg komolyabban, így IR-re is került, tehát minimum 3 hét kihagyás vár rá. A helyére a csapat azt a Hakeem Butlert igazolta le a Panthers gyakorlócsapatából, akit a Cardinals tavaly a negyedik körben draftolt és eddig elkapót játszott. Most viszont tight endként listázta őt az Eagles.


Miután egy agyrázkódás miatt kihagyta a második fordulót, most ismét a partvonal mellé kényszerül Chris Godwin. A combhajlítója sérült meg, így több hét kihagyás vár a Buccaneers elkapójára, írja Rick Stroud.


A Packers rövid időre elveszítette a linebacker Christian Kirksey-t. A védő a negyedik fordulót biztosan kihagyja vállsérülés miatt, de műteni állítólag nem kell, így kis szerencsével már az 5. heti bye után visszatérhet. Kirksey az elmúlt két évben 23 meccset hagyott ki.


Damon Arnette rásérült a sérült hüvelykujjára. A Raiders első körös cornere hamarosan meglátogat egy specialistát, de egyelőre nincs ok az optimizmusra, akár több mint egy hónap kihagyás is benne van a pakliban, írja Ian Rapoport.


A Chargers IR-re tette a corner Chris Harrist. A védő 4-6 hétig nem lesz bevethető egy lábsérülés miatt.


A Bears hasonlóan járt el a futó Tarik Cohennel, akinek elszakadt az ACL-e a Falcons elleni meccsen.

Jordan Reed és Chris Harris is hosszabb időre kidőlt

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!