Connect with us

Hír

Rövidhírek: sérülések, igazolások, IR-re rakások

Minden forduló után nagy a mozgás a csapatoknál sérülések, kisebb igazolások és roster mozgások terén, most újabb csokorral jelentkezünk. 

A Jets IR-re tette Le’Veon Bellt, így legalább három hetet ki kell hagynia a futónak. A helyére pedig azt a Kalen Ballage-t igazolta le a csapat, akiért korábban cserélt is a nyáron, azonban nem ment át a fizikai felmérőkön. Bell mellé egyébként az újonc elkapó Denzel Mims és a linebacker Blake Cashman is csatlakozik a sérültlistán. Várhatóan egyiküknek sem kel igazán hosszú időt kihagynia, de ezzel minimum 3 hét kényszerpihenőre mennek.


Az Eaglesnél is tovább folytatódik a sérüléshullám: most a pass rusher Vinny Curry és a cornerback Craig James került sérültlistára, mindketten egy hónap körüli időt kénytelenek kihagyni. Ezen kívül a csapat leigazolta a Bears gyakorlócsapatából a veterán guardot, Jamon Brownt, akit idén a Falcons vágott ki fiatalítás címszóval. Sok a sérült a támadófalban Philadelphiában, Brown pedig a sok fiatal mellé egy kis tapasztalatot tud hozni.


A Cowboys IR-re tette a linebacker Leighton Vander Esch-t, a tight end Blake Jarwint és a támadófalember Cam Ervinget is. Jarwin az egész szezont kihagyja, Vander Esch 6-8 hetet lesz a partvonal mellett, Erving pedig a szabályok szerint legalább három hetet ül ki.


A Texans sérültlistára tette a másodéves tight end Kahale Warringot, a helyére pedig a gyakorlócsapatból Pharaoh Brownt hozta fel, aki ugyanezen a poszton játszik. A tavalyi harmadik körös Warring teljes első évét kihagyta egy agyrázkódás miatt.


A Patriots a héten gyakorlócsapatból felhozta az aktív keretbe a rúgó Nick Folkot, aki ott is fog maradni, nem megy vissza. Eddig két kickere volt a PS-ben a csapatnak (az ötödik körös Justin Rohrwasser a másik) és úgy tűnt, akár váltogathatják is őket az első pár héten, de a jelek szerint egyelőre Folké a munka.


A Broncos cornerbackjének, AJ Bouyenak kiment a válla, így egy időre a partvonal mellé szorul. Egyelőre nem tudni pontosan, mennyi időt kell kihagynia, további tesztek szükségesek ehhez.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x