Connect with us

Hír

Rövidhírek: Újabb sérülés az Eaglesnél, visszaigazolta autókereskedő centerét a Giants

Az Eaglesnél nem állnak le a sérülések, most épp az idén igazolt Will Parks szedett össze egy combhajlító sérülést, amivel általában 4-6 hétre szoktak kidőlni a játékosok – írja Ian Rapoport. Egyes források optimisták egy korábbi visszatéréssel kapcsolatban, de az Eaglesnél nem feltétlen lehet bízni az orvosi stábban. Parks a harmadik számú safety posztot töltötte be a csapatnál, ami elég sok játékidővel bír, hiszen sima nickel formációban ugyan Nickell Robey-Coleman lesz a pályán, elég sokat játszik az Eagles big nickelben is. Ezáltal Parks is sok szerepet kapott az első csapatban az edzőtáborban.


A Giants visszaigazolta a center Jon Halapiót, aki tavaly 15 meccsen volt kezdő a csapatnál, azonban aztán elszakadt az Achillese, így csak most épült fel – írja Art Stapleton. A korábban autókereskedőként dolgozó játékos kicsit késve érkezik meg így az edzőtáborba, így várhatóan Nick Gates lesz az első heti kezdő a Steelers ellen. Halapio leigazolása akár Spencer Pulley roster helyébe is kerülhet.


A Raiders elsőkörös cornerbackje, Damon Arnette sérüléssel bajlódik, hiszen eltört a hüvelykujja – írja Ian Rapoport. Azt egyelőre nem tudni, hogy pályára léphet-e az első héten, minden bizonnyal attól függ, hogyan megy neki a játék a kötéssel a kezén. Van már tapasztalata egyébként ilyen téren, hiszen az Ohio State-en törött csuklóval is játszott.


A Cowboys kivágta a korábbi második körös elkapót, Devin Smith-t, írja Michael Gehlken. Az Ohio State korábbi szélvészgyors elkapója a Jetsben kötött ki a 2015-ös drafton (2/37), nagy reményekkel érkezett, de folyamatos sérülések miatt nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Négy év alatt mindössze 15 elkapást tudott bemutatni a profik közt.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
3 years ago

off: legkésőbb mikorra kell leszűkíteni a keretet a csapatoknak? És az 53 fő mellett mennyi játékos lehet a tartalékcsapatban?

Danika
Danika
Reply to  Fetyke
3 years ago

Szombat estére tudtommal.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Danika
3 years ago

Neked is köszi!

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Fetyke
3 years ago

Szombat estére

katonadani
Reply to  Fetyke
3 years ago

szombat este
idén 16

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
3 years ago

Köszönöm!
Az már hamar itt lesz…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x