Connect with us

Minden ami NFL

A comeback király – Matthew Stafford

Matt Stafford a liga egyik legalulértékeltebb irányítója. Soha nem játszott igazán jó csapatban, olyan főedzői voltak, mint Jim Schwartz, Jim Caldwell és Matt Patricia, mindez pedig bőven rányomta a bélyegét a győzelmi mutatóira és a megítélésére. Egy dologban azonban vitán felül felveszi a versenyt a legjobbak legjobbjaival is – ki Stafford ellen az utolsó percekben csak egy labdabirtoklásnyi előnnyel vezet, az hagyjon fel minden reménnyel.

A Lions irányítója múlt héten a Falcons ellen szerezte meg a 30. olyan győzelmét, amikor a negyedik negyedben kellett megfordítania a mérkőzés állását – 64 másodperc alatt, időkérés nélkül tett fel hat pontot a táblára. Mióta a ligában van, neki van a legtöbb comeback győzelme, ami nem mellesleg az örökranglista 8. helyére elég. Máig ő tartja az egy szezonon belüli legtöbb comeback győzelem rekordját (8 – 2016), a 72 győzelméből pedig pontosan 36-ot szerzett úgy, hogy game winning drive-ot kellett vezetnie. Ő egyszerűen erre született (a csapat szurkolóinak idegrendszerének legnagyobb bánatára), már újoncként látszott rajta, hogy nincs nála nagyobb küzdő – aki látta az első comeback győzelmét, az soha többé nem felejti el.

A csúcsról egy 0-16-os csapatba

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!