Connect with us

Minden ami NFL

Akik megérték a pénzüket – a 2020-es FA legnagyobb fogásai

Lassan túl vagyunk az idei szezon felén, ami tökéletes alkalom arra, hogy megnézzük, mely csapatok varázsolták a legnagyobbat az idei szabadügynökpiacon. 10 játékos, aki maradéktalanul megszolgálja a pénzét.

A következő listán csak olyan játékosok szerepelnek, akik a piacon csapatot váltottak szabadügynökként. Hiába volt tehát jó ötlet például visszaigazolni Ryan Tannehillt, a toplistára csak olyan kerültek, akik egy új franchise-ban bizonyítanak.

10. Las Vegas Raiders: Nelson Agholor, WR, 1 év, $1M

Ki gondolta volna, hogy a Raiders egyik legjobb playmakere a 2010-es évek Eaglesének egyik legnagyobb bustja lesz. Már a fizetése is mutatja, hogy nagyjából semmit nem vártak a korábbi első körös elkapótól, aki ennek ellenére szinte lubickol a Raidersben. 15 elkapása mindössze a negyedik legtöbb a csapatban, de 19,5 yardot átlagol, a 292 yardjánál már csak Darren Waller szerzett többet, a négy TD-je pedig a legtöbb a csapatban. Sőt, egészen a Bucs elleni múlt heti meccsig még csak dropja sem volt! Ennyi pénzért ajándék.

9. Green Bay Packers: Rick Wagner, RT, 2 év, $11M

Wagner 2017-ben a liga egyik legjobb RT-jeként érkezett a Lionsbe, de a sérülései miatt nem szolgálta meg a szerződését. Idén ki is vágta a csapat, majd a Packers próba-szerencse alapon elvitte, a korábbi fizetésének kicsivel több mint feléért. Bejött. A játéka a baltimore-i időket idézi, idén mindössze háromszor engedett nyomást, ami akkor is szép teljesítmény, ha egy meccset már ki kellett hagynia. A PFF értékelése alapján sokkal jobban játszik, mint az elődje, az évi 10 milliót kereső Bryan Bulaga.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások