Connect with us

Hír

A Cowboysnál is elfogynak a támadófalemberek

Az NFC East borzalmas idén, ez pedig főleg a két jobbnak gondolt gárda, az Eagles és a Cowboys szenvedésének köszönhető. Az Eaglesnél Jason Kelce-n és Carson Wentzen kívül a teljes kezdősor megsérült a támadóktól (több cserével egyetemben), és most a Cowboysnak is szétesik a támadófala.

Nem is oly’ rég még a Cowboysé volt a liga legjobb támadófala, de tavaly is az elitben voltak még. Aztán a center Travis Frederick visszavonult. A jobb oldali tackle La’el Collins egyetlen snapet sem játszott idén csípősérülés miatt. A bal oldali tackle Tyron Smith csak két meccset bírt, meg kellett műteni a nyakát. A Frederick helyét átvevő Joe Looney a térde miatt került IR-re két hete. És ezen a héten is megsérült két falember.

Zack Martin csak hét snapet kapott a hétfő esti rangadón a Cardinals ellen, ugyanis előbb kisebb sérülést szedett össze, utána pedig agyrázkódást szenvedett. Most is a protokollban van és nem tudni, pályára léphet-e hétvégén a Football Team ellen. Rajta kívül pedig a Tyron Smith helyét átvevő Brandon Knightot kellett megműteni a térde miatt és így néhány hét kihagyásra számíthat.

A helyét talán a hamarosan visszatérő Cam Erving veheti át, vagy a guard Connor McGovern lehet még jelölt erre a posztra, de egyik sem megnyugtató megoldás Andy Dalton előtt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x