Connect with us

Hír

John Ross cserét kért a Bengalstól

A valaha volt leggyorsabb NFL-játékos (legalábbis hivatalosan), John Ross elégedetlen a helyzetével Cincinnatiben és az elcserélését kérte a csapat vezetőitől, írja Mike Garafolo. Ross teljesen eltűnt a depth charton, többször is inaktív volt meccsnapon annak ellenére, hogy egészséges volt, a Colts ellen most vasárnap pedig egyetlen egy snapet kapott.

Garafolo arról is beszámolt, hogy ebből a kérelemből nem lett semmi egyelőre, a csapat nem engedélyezte a dolgot, de az elkapó reménykedik egy új kezdetben, azaz hogy el tudják cserélni a november harmadikai határidő előtt. Azt hozzátehetjük, hogy a Bengals nem nagyon szokott cserélgetni a szezon során, de most talán nekik is érdekük lenne egy ilyen.

A korábbi 1/9-es választott négy év alatt 27 meccsen lépett pályára, 51 elkapásból 733 yardja és 10 TD-je van. Egy hetedik körös picket sok csapatnak megérne próbaképp, hiszen a sebessége mindenképp megvan ahhoz, hogy veszélyes lehessen. Ez lesz a szerződése utolsó éve, tehát jövőre biztosan szabadügynök lesz.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Majd elmegy, és fut az olimpián.

d zoli
d zoli
3 years ago

Mit is szokás ilyenkor mondani? Ja megvan! “Pats?” amúgy gyors elkapó fétis van most Vegasban. Bazmegolás a Draft után GB Ben. Dögvész Phillyben. Stb stb. Tényleg elhiszem, hogy valakinek megér egy próbát.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x