Connect with us

Hír

A hatodik forduló legjobbjai

Az NFL ismét díjazta az elit teljesítményeket, nézzük, kik lettek a hatodik forduló legjobbjai.

AFC

Nem volt kérdés, hogy Derrick Henry lesz a hét támadója a konferenciában. 212 yardot futott, 52 yardot kapott el a Texans ellen, ráadásul két TD-je közül az egyik a hosszabbításban született, megnyerve ezzel a mérkőzést a Titansnek.

A legjobb védő Calais Campbell lett, aki az Eagles ellen öt tackle-t, három sacket és négy negatív yardos szerelést jegyzett. Ugyan a meccs végére kiengedett a Ravens, de így megérdemelt az elismerés.

Brandon McManus kitüntetése sem volt meglepő. A Patriots ellen ő szerezte a Broncos összes pontját, hatból hat mezőnygólt értékesített, ez pedig győzelmet ért.

NFC

A Falcons megszerezte első győzelmét, amiből Matt Ryan oroszlánrészt vállalt. 371 yardot és négy TD-t passzolt a Vikings ellen, ráadásul mindezt 75 százalékos pontossággal, 136,6-os passer rating mellett.

Budda Baker ismét bebizonyította, hogy elit: a Cowboys ellen hét tackle, egy sack, egy kiharcolt fumble és egy INT került a Cardinals védőjének neve mellé.

A legjobb ST-játékost a Bears adta a héten. A Panthers elleni “csúnya” győzelem során Cairo Santos 11 pontot szerzett, 3/3 mezőnygólt és 2/2 extrát értékesített.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!