Connect with us

Hír

A Cowboys védői elégedetlenek az edzői stábbal

A Cowboys vezeti a csoportját, de ennek ellenére nem mennek valami jól a dolgok. A támadófal romokban, a védelem történelmi mélységekben, a játékosok pedig úgy tűnik elégedetlenek az edzői stáb munkájával. Erről számol be Jane Slater, az NFL Network Cowboysszal foglalkozó riportere, akinek többen is név nélkül nyilatkoztak a helyzettel kapcsolatban.

Ezt írja egész pontosan twitterre Slater kiasasszony:

“A Cowboys játékosok eredetileg a négy fal között akarták tartani a dolgokat. De most 2-4-es mérlegnél elkezdtek kiszivárogni az elégedetlenkedések. Az edzői stáb ‘teljesen felkészületlen. Nem tanítanak. Nem tudnak változtatni meccs közben. Egyszerűen csak nem elég jók a munkájukban’.”

Az edzői stáb két új tagja a legmagasabb szinteken Mike McCarthy főedző és Mike Nolan védőkoordinátor (Kellen Moore támadókoordinátor maradt a tavalyi évből). Az eddigi meccsekből egyértelmű, hogy a védelem pocsékul néz ki és Nolan munkásságát rengeteg kritika érheti, a játékosok együttes tehetsége ugyanis jóval jobb annál, mint amit idén a pályán fel tudnak mutatni. A támadóoldalon ha van is probléma, az látszólag jóval kisebb.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!