Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Amikor gyengén játszok, az más irányítónak karrierév lenne

Aaron Rodgers zseniálisan játszik idén. Ő az egyetlen QB, akinek egyetlen interceptiont érő dobása sem volt még, emellett 70,5 százalékos pontossággal passzol, 1214 yardja és 13 TD-je van. Russell Wilson és Josh Allen mellett az MVP-cím egyik esélyese és ennek megfelelően az önbizalma is nagyon rendben van.

“Minden csapat más. Minden szezon más. A körülmények vagy segítik, hogy sikeres legyél, vagy megnehezítik a dolgodat. Nekem egyértelműen segít, hogy ez a második évem ebben az offense-ben, sokkal kényelmesebben érzem magam. És tudod mit, csak nevetni tudok azon, amikor az emberek a gyengébb szezonjaimról beszélnek, pedig a legtöbb irányítónál azok karrierévnek számítanának”

– mondta az irányító Pat McAfee-nek a Mad Dog Sports Radióban.

Rodgersnek ebben igaza is van, bár az elmúlt öt évben többnyire jócskán elmaradt a teljesítménye a 2010-2014-ben megszokottól, emiatt talán jogosan változott a megítélése. Nem mintha ne lett volna így is top irányító, de nehéz lett volna egy polcra tenni például Patrick Mahomesszal, Russell Wilsonnal vagy a tavalyi szezonig Tom Bradyvel, illetve nem érkezett volna idén egy irányító az első körben. Csúcsformát ennél jobban nehéz lett volna időzíteni, eddig alaposan rácáfolt a kétkedőkre.

25 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Mindig is jól állt neki a szerénység.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  bjeela
3 years ago

Mondjuk Ibrahimovic színtjét még nem érte el. :D

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  Krisztian Fekete
3 years ago

Ő azért már művészi szinten űzi, élvezet olvasgatni a nyilatkozatait.

aranytöküJimmy
aranytöküJimmy
3 years ago

Egyrészt nagyképű nyilatkozat, úgyhogy állandóan oldalra dobálta a labdákat, másrészt sajnos igaz, amíg olyan irányítók lehetnek kezdők mint Haskins, Darnold, Trubisky..

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  aranytöküJimmy
3 years ago

Én meg azt mondom, hogy ha nincs hova passzolni, akkor inkább dobja ki oldalra, mint legyen minusz x yardon sackelve. (Az állandóan meg nyilván túlzás, mert azért emberhez is passzolt azért… :)
És igen, hogy megnézed, kik is kezdők ebben a ligában, akkor azoknak az embereknek az a 3-4 ezer yard, amiket úgy is összedobált, életük csúcspontja lehetne. De sose lesz.

Bálint Unger
Bálint Unger
3 years ago

A tudása, a zsenije miatt nem tudom utálni ezt az embert, viszont valami miatt ezek a nyilatkozatok meg mégis taszítanak :D De azért örülök, hogy még ő a csapatom irányítója és remélem kineveli rendesen Love-ot majd maga utánra.

Staten Island
Staten Island
Reply to  Bálint Unger
3 years ago

Ha taszít ez a nyilatkozata, akkor ajánlom figyelmedbe, a draft utáni első értékelését. Simán hisztizhetett volna a történtek miatt, ezzel szemben szvsz egy végtelenül összeszedett és korrekt nyilatkozatot adott, a csávó fejben nagyon rendben van. Én nem aggódnék a helyedben.

https://fuzovelkifele.com/2020/05/aaron-rodgers-eloszor-beszelt-nyilvanosan-a-draft-ota/

Bálint Unger
Bálint Unger
Reply to  Staten Island
3 years ago

Tudom, képben vagyok :D De ez talán inkább megszokás kérdése ám, mint ahogy a gurulósban Zlatanhoz illik ez a viselkedés, ARodtól mondjuk az első X évben nem szoktam meg, lehet inkább ezért a fura. De amíg így dobál, mondjuk pont lesz@rom, hogy mennyire nagyképű :D

Delfi
Delfi
Reply to  Bálint Unger
3 years ago

Mármint arra a Love-ra gondolsz, aki fent ül a kakasüllön, de legalább odaadtuk érte a házat, a kocsit, meg a fél királyságot is?

d zoli
d zoli
3 years ago

comment image

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

A Packers tavaly mindenkit meglepett a 13-3-mal és egy kicsúszott szezonnak tartották, ahol végül az NFC döntőben “szerencsére” nyert a jobb. Aztán kapott a csapat egy kövér F-et a draftra és az offseason-re. Megy ugye ARod már szar és nem is akar játszani, meg ilyenek.

Aztán elkezdődött a szezon és az offseason bajnok Vikings otthonában rendezett a csapat egy rettenetes picsázást és Drew Breesék is letérdeltek New Orleansban. Eddig 4-0 a szezon, jön a Buccaneers, Texans idegenben, Vikings otthon, 49ers idegenben. Az ellenfelek formáját elnézve ebben benne van egy 8-0, de egy 6-2 mindenképp. Az utolsó 6 meccsből 4 lesz a Lambeau Fielden…
Ahhoz képest, hogy nincs a csapatnak komolyan vehető elkapója, ARod már 37 elmúlt ésLaFleur szereti a futójátékot, simán úton van egy NFC #1. Januárban kellemes az idő Green Bayben…

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  reszelo.aladar
3 years ago

Azért a házat ne tedd fel rá.
Jó nézni most Arod játékát, ez tény. De ha csak a félúton lesz a tavalyi és az idei között, akkor nem lesz olyan sok W.
A Packers draft munkája továbbra is F. Nem történt erősítés, pedig volt lehetőség rá.
Gondolj bele, hogy ha lennének elkapók is pl.

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  RvBalazs
3 years ago

vagy CB, védőfal/OLB…

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Gáspár Bollók
3 years ago

Mondjuk CB-t már nem draftoltam volna, évekig az első és második köröket arra égettük el. Miközben King, és Alexander csak meccseken mutatnak elit teljesítményt, és ugyanennyi időkre el tudnak tűnni. Damarious Randallról, és Quinten Rollinsról nem is beszélve.

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  reszelo.aladar
3 years ago

A draft ellenére játszik ilyen jól a csapat…ha szerencsénk van, tényleg a rendszer lépett szintet MLF-fel, így a jövő is rózsás lehet.

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  reszelo.aladar
3 years ago

Honnnan a 6-2? A 8-0-át még csak csak értem, mert a Buccs is döcög, de a többieket nagyon nem látom, hogy megvernék a Green Bay-t, szóval én egy 7-1-et inkább belelátok.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  reszelo.aladar
3 years ago

valahol valamikor egy morcos, ámde ehhez a sporthoz valamennyit konyító ember azt mondta, hogy az NFL szezon Hálaadás után kezdődik. Ugyanez az ember tartja azt is, hogy a szeptember egy kvázi előszezon és ritkán nyer az Lombardit, aki ekkor van csúcsra járatva. Szóval térjünk vissza ezekre a nagy ívű jóslatokra decemberben:)

Delfi
Delfi
Reply to  reszelo.aladar
3 years ago

Valahogy én nem látom ezt a hihetetlen jó futójátékot, pedig már hármasával pakolja őket fel ez a középszerű LaFleur. Aztán amikor meccset kell nyerni, valahogy újra és újra fel kell dobni azt a lasztit. És ne gyere Aaron Jones-al, mert ő eddig is zseniális volt és nem véletlen, hogy ugyanannyi elkapása van, mint futása.

LG
LG
3 years ago

Egy kicsit megint megrázta a pofonfát az átlag NFL szurkoló körében :D Én nagyon bírom az arcoskodását, mondjátok, hogy ebben a kijelentésében nincs igazság. Persze, nem Wilsonra, Bradyre, meg Mahomesra kell assziciálni, hanem Tudjukkikre. Nyilván ez még a szezon egynegyede volt, de nagyon tetszik ez a sophomore szezon LaFleurrel. Nyilván az offseason attól még mindig nevetségesen gyenge volt (Funchess opt-out, Kirksey hozza az elvárt sérülést/IR, Wagner padon…), de eddig jól menetel a csapat.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  LG
3 years ago

Szerintem teljesen igaza van.
Én nem arcoskodásként értékelem, hanem helyzetértékelésnek az ő szempontjából.
Hozzáteszem, itthon sokan még azt is arcoskodásnak tekintik, ha bármilyen sportágban kijelenti a versenyző, hogy az adott versenyre győzelmi céllal megy, meg akarja nyerni.

De ha kimész egy pályára, így is kell, meg akarod mutatni, jobb vagy a másiknál.

ClayMatthews52
Reply to  Krisztian Fekete
3 years ago

Nemcsak arcoskodas meg helyzetértékelés; az amerikai kultúra ilyen. Teljesen normális, hogy törtetsz, te akarsz lenni a legjobb, ehhez pedig el kell hinned, hogy te vagy a legjobb. ARodrol meg tudjuk, hogy szeret trollkodni is, az is bőven benne van.

pritek
pritek
3 years ago

Ez tény. Simán rendben van az is, hogy kimondja, még nagyképűség sincs benne.

Walter Mitty
3 years ago

Ami tőlem nagyképűség lenne, az Rodgersnél a szerénység.

Mic Sz.
Mic Sz.
3 years ago

eddig nagyon kinez egy jo kis Seahawks – Packers NFC donto :] remelem osszejon

Delfi
Delfi
3 years ago

Szerintem simán elengedte fejben azt az oltári szopatást, amit az edzői stáb csinál a drafttal meg a futójátékkal. Szemmel láthatóan felszabadultan játszik, gondolom úgy van vele, hogy a pénz a zsákban, a futók fussanak, aztán amikor szarban van ez a csodás LeFleur, úgyis rászól a fülére, hogy dobjon már valamit aki kirángatja őket a bajból.
Amit én csodálok benne, az a győzni akarása, ezeket a meccseket tényleg ő vitte a hátán. Remélem ez a mentalitás kitart a szezon végéig.
Az a kedves Love meg gondolom sokat tanul ott a B középben ülve a kakasüllön.

Ja és kapja be az edzői stáb, hogy általam(laikusként) is előrejelzett Lazard sérülést nem voltak képesek kivédeni. Előre mondtam a szezon előtt, hogy ha nem tanítják meg, hogy vigyázzon magára is a csodás elkapások között, akkor hamar lesérül. :(

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x