Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: Amikor gyengén játszok, az más irányítónak karrierév lenne

Aaron Rodgers zseniálisan játszik idén. Ő az egyetlen QB, akinek egyetlen interceptiont érő dobása sem volt még, emellett 70,5 százalékos pontossággal passzol, 1214 yardja és 13 TD-je van. Russell Wilson és Josh Allen mellett az MVP-cím egyik esélyese és ennek megfelelően az önbizalma is nagyon rendben van.

“Minden csapat más. Minden szezon más. A körülmények vagy segítik, hogy sikeres legyél, vagy megnehezítik a dolgodat. Nekem egyértelműen segít, hogy ez a második évem ebben az offense-ben, sokkal kényelmesebben érzem magam. És tudod mit, csak nevetni tudok azon, amikor az emberek a gyengébb szezonjaimról beszélnek, pedig a legtöbb irányítónál azok karrierévnek számítanának”

– mondta az irányító Pat McAfee-nek a Mad Dog Sports Radióban.

Rodgersnek ebben igaza is van, bár az elmúlt öt évben többnyire jócskán elmaradt a teljesítménye a 2010-2014-ben megszokottól, emiatt talán jogosan változott a megítélése. Nem mintha ne lett volna így is top irányító, de nehéz lett volna egy polcra tenni például Patrick Mahomesszal, Russell Wilsonnal vagy a tavalyi szezonig Tom Bradyvel, illetve nem érkezett volna idén egy irányító az első körben. Csúcsformát ennél jobban nehéz lett volna időzíteni, eddig alaposan rácáfolt a kétkedőkre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!