Connect with us

Érdekességek

Még mindig Russell Wilson az MVP-favorit

Ugyan két kicsit gyengébb meccsen van túl és elszenvedte első vereségét, ahol 3 interceptiont is dobott, még mindig magasan Russell Wilson az MVP-cím fő várományosa a fogadóirodáknál. A Bovada oddsait figyelembe véve a közelben sincs a következő jelölt a listán.

Wilson -110-es oddsszal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 110 dollár tét esetén nyerhetünk 100 dollárt. A második helyen Aaron Rodgers és Patrick Mahomes áll +450-es oddszal, azaz 100 dollár tét esetén 450 dollárt nyerhetünk. Rodgers mutatott játékban tartja a lépést Wilsonnal, bár neki eggyel kevesebb mérkőzése volt és az egy veresége alkalmával is jóval gyengébb teljesítményt nyújtott, mint seahawksos társa – a többi találkozón viszont parádésan szerepelt. Mahomes helyezése talán furcsa lehet, hiszen nem játszik olyan kiemelkedően a Chiefs irányítója, de bármikor benne lehet egy óriási menetelés, és a szezon előtt ő számított favoritnak Vegasban.

Itt egy újabb szakadék következik és a negyedik helyet Tom Brady foglalja el +1200-as oddsszal, majd +1600-zal jön Kyler Murray és Lamar Jackson is. Újabb nagy hézag, és +3300-zal áll három játékos is: Ben Roethlisberger, Josh Allen és Ryan Tannehill. Utánuk következik az első nem-irányító, Derrick Henry +4000-es oddsszal. Az első védőt, Aaron Donaldot +10.000-es oddszal találjuk a listán Deshaun Watsonnal holtversenyben (előttük van még Jared Goff és Baker Mayfield +8000-rel), a 15. helyre pedig Drew Brees fért fel +12.500-as oddsszal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!