Connect with us

Minden ami NFL

Top10 rookie öt forduló után

Eltelt öt hét és az újonc játékosok nem feltétlenül villognak annyira, mint a korábbi években. Ez főleg azért látványos, mert a class teteje gyengélkedik leginkább. Mindezek ellenére most is vannak jó teljesítmények. A legjobb tízet össze is szedtük nektek, haladjunk fordított sorrendben.

  1. James Robinson, Jacksonville Jaguars, RB

A lista utolsó helyére egy draftolatlan játékos, a Jaguars fiatal futója került. Robinsont nem éneklik meg a hősköltemények, mert nem olyan rookie szezont fut, mint a közelmúlt sztárfutói, ellenben érte nem kellett magas picket adni, hogy egy franchise kezdő futójának tűnjön. Yardjainak közel 70%-át kontakt után szerzi, tehát nem lehet megvádolni azzal, hogy mindössze a támadófal adta lehetőségeiből élne, ellenben zsebreteszi, amit az O-line elé tesz. Nem ő viszi a hátán a támadásokat, de korrekt teljesítményt nyújt és sokkal többet látunk tőle, mint a class magasan várt prospectjeitől.

  1. Laviska Shenault, Jacksonville Jaguars, WR

A lista következő helyén rögtön Robinson csapattársa, a mindenes Laviska áll, aki körülbelül azt hozza, amit vártunk tőle. Ő sem robbantotta ránk a házat, ellenben futásoknál és elkapásoknál is stabil, kreatív pontja a csapatnak. Kilenc futásából közel hat yardos átlagot hozott ki, de vezeti a csapatot elkapott yardokban is. Sokkal több van a játékában, de a Jaguars támadóséma nem az ő játékstílusának fekszik a legjobban, így nézzük el neki, hogy nem láttuk még tudása legjavát.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!