Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Kiváló Raiders-teljesítmény a labda mindkét oldalán, csúnya hibák az Eagles védelmétől

A hét meglepetését a Raiders okozta a Chiefs ellen, most pedig a labda mindkét oldaláról hoztunk egy-egy szemléletes példát a sikerre. Ezen kívül kiemeleztük az Eagles csúnya hibáit a meccset eldöntő Claypool TD-nél és a millió jet motionnel kezdődő Sean McVay által hívott játékból is kiválasztottunk egy TD-t érőt.

Így nézte be az Eagles Claypool utolsó TD-jét

Chase Claypool parádés mérkőzést hozott le a hétvégén, ott szívatta az Eaglest, ahol nem szégyellte. Az utolsó touchdownjánál viszont többen is nagy hibát követtek el a Sasoktól.

A Steelers egy Smash conceptet futtat, aminek a lényege, hogy a szélső elkapó egy curl útvonalat fut, a belső elkapó pedig egy corner route-ot, amivel a szélső zónázó cornerback problémába kerül, hiszen csak az egyiket tudja levédekezni, a safetynek pedig nincs egyszerű dolga kiírni a szélre, ha a CB a curlt választja. Ezt mindkét oldalon eljátssza a Steelers, de nem is ide megy majd a labda, hanem a középen vertikális útvonalat futó Claypoolnak.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!