Connect with us

Draft

2021 Mock Draft – Túl korai 1.0

Sosem lehet elég korán kezdeni! Jövünk az első mock draftunkkal, ami abból a szempontból nem hétköznapi, hogy vegyülnek azok a pickek, amiket szeretnénk azokkal, amiket mi húznánk a csapat helyében. 2020 egy különleges év minden szempontból, így az első mockban is találkozhattok rendhagyó dolgokkal.

1/1 New York Jets
Trevor Lawrence
QB, Clemson

Legkevesebb kérdés itt van, egyedül az, hogy ki lesz jövőre a GM, illetve a főedző és milyen filozófia mentén szeretnék elkezdeni építeni a franchise-t az új irányító köré. Darnoldnak pedig jó eséllyel egy másik városban adathat meg az új lehetőség.

1/2 New York Giants
Gregory Rousseau
Edge, Miami

Jöhetne Fields és a másik New York-i csapatnál is búcsút lehetne inteni a jelenlegi reménységtől, de a Giants szerintem egyelőre ki fog tartani a Gettleman-Judge-Jones vonalon. Így pedig adja magát, hogy a csapat lecsapjon a legjobb passzsiettetőre.

1/3 Jacksonville Jaguars
Justin Fields
QB, Ohio State

Röhög a markába a Jags, mert a Giants megint egy teljesen más irányt választott, így pedig az új Cam Newtonnak titulált Fields lesz az, aki megmentheti a csapatot. Jobban nem is járhatott volna ezzel a csapat, üde frissességgel vághatnak neki 2021-nek egy fiatal, de már tapasztaltabb kerettel.

1/4 Miami Dolphins (via Houston Texans)
Jaylen Waddle
WR, Alabama

Sok vita megy arról, hogy ki a legjobb elkapó prospect a 2021-es drafton, fel lehet hozni 3-4 nevet is, de köztük nem a minőségben, hanem inkább stílusban van eltérés. Waddle pedig olyan robbanékonyságot, gyorsaságot tudna hozni Miamiba, mint amilyet a Crimson Tide-nál láthattunk. Tua pedig egészen biztosan nagy erőkkel fog kampányolni a volt csapattársai mellett.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!