Connect with us

Draft

2021 Mock Draft – Túl korai 1.0

Sosem lehet elég korán kezdeni! Jövünk az első mock draftunkkal, ami abból a szempontból nem hétköznapi, hogy vegyülnek azok a pickek, amiket szeretnénk azokkal, amiket mi húznánk a csapat helyében. 2020 egy különleges év minden szempontból, így az első mockban is találkozhattok rendhagyó dolgokkal.

1/1 New York Jets
Trevor Lawrence
QB, Clemson

Legkevesebb kérdés itt van, egyedül az, hogy ki lesz jövőre a GM, illetve a főedző és milyen filozófia mentén szeretnék elkezdeni építeni a franchise-t az új irányító köré. Darnoldnak pedig jó eséllyel egy másik városban adathat meg az új lehetőség.

1/2 New York Giants
Gregory Rousseau
Edge, Miami

Jöhetne Fields és a másik New York-i csapatnál is búcsút lehetne inteni a jelenlegi reménységtől, de a Giants szerintem egyelőre ki fog tartani a Gettleman-Judge-Jones vonalon. Így pedig adja magát, hogy a csapat lecsapjon a legjobb passzsiettetőre.

1/3 Jacksonville Jaguars
Justin Fields
QB, Ohio State

Röhög a markába a Jags, mert a Giants megint egy teljesen más irányt választott, így pedig az új Cam Newtonnak titulált Fields lesz az, aki megmentheti a csapatot. Jobban nem is járhatott volna ezzel a csapat, üde frissességgel vághatnak neki 2021-nek egy fiatal, de már tapasztaltabb kerettel.

1/4 Miami Dolphins (via Houston Texans)
Jaylen Waddle
WR, Alabama

Sok vita megy arról, hogy ki a legjobb elkapó prospect a 2021-es drafton, fel lehet hozni 3-4 nevet is, de köztük nem a minőségben, hanem inkább stílusban van eltérés. Waddle pedig olyan robbanékonyságot, gyorsaságot tudna hozni Miamiba, mint amilyet a Crimson Tide-nál láthattunk. Tua pedig egészen biztosan nagy erőkkel fog kampányolni a volt csapattársai mellett.

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

1/5 Dallas Cowboys
Caleb Farley
CB, Virginia Tech

Dallasban kevés dolognak lehet most örülni és egyértelmű, hogy amit 2020-ban mutatnak, az nem vezet semerre. Kelleni fog egy pálfordulás, főleg védelmi oldalon, ahol egyfelől sokat segítene egy új vezető, másrészt pedig egy olyan #1-es cornerback, aki atletikusságával, labdaügyességével és technikájával megoldást jelenthet a jövőre már több rutinnal rendelkező Trevon Diggs túloldalán.

1/6 Atlanta Falcons
Zach Wilson
QB, BYU

Irányító Atlantába, tényleg ez a legnagyobb probléma? Nem feltétlenül, és Ryan szerződése is probléma egyelőre, de el lehet indulni egy új vonalon, ahová passzolhat a college foci jelenleg legfelkapottabb irányítója, Zach Wilson. Hihetetlen sebességgel robbant be idén a köztudatba és egyelőre minden, amit mutat, arra utal, hogy nagyon magasan választják majd ki. A Falcons pedig vele próbál majd újra felkapaszkodni, azokba a magaslatokba jutni, ahol néhány éve voltak.

1/7 Washington Football Team
Trey Lance
QB, North Dakota State

Míg Atlantában nem, addig a fővárosban igen, az irányító a legnagyobb probléma. Haskins Darnold sorsára jut, szintén új helyen kell keresnie a következő lehetőséget, míg Rivera a jelenleg erősen projekt kategóriába tartozó Lance felé fog mozogni. A potenciálja a fiatalnak a csillagos ég, de mindössze egy évnyi és plusz egy meccsnyi másodosztályú rutinnal azért vigyázni kell, hiába mutat sok olyan tulajdonságot, amire lehet építeni a profiknál.

1/8 Los Angeles Chargers
Penei Sewell
OT, Oregon

Ennél egyértelműbb húzást nem is lehet találni a Chargersnek, amely hosszú évek óta keresi a megoldást a támadófal szélein, most pedig a legtehetségesebb tackle-lel meg is találja ezt. Justin Herbert nem is örülhet ennél jobban, hiszen Sewellt nem kell bemutatni neki, ismeri minden mozdulatát.

1/9 New England Patriots
Micah Parsons
LB, Penn State

Lehetne elkapó is, meg más egyéb skill játékos is, de Belichickék ezúttal sem az általunk kigondolt irányban mennek, hanem a védelmet helyezik új alapra a modern éra legújabb szupertehetségével linebacker poszton. Parsons sem játszik idén, ami lehet nála kifogás, mert nincs túl sok filmje, de amit eddig mutatott, abban nem sok hibát lelni. Amit pedig igen, az fejleszthető, ez teszi igazán félelmetessé.

1/10 Minnesota Vikings
Ja’Marr Chase
WR, LSU

Összeáll Minnesotában a Tigers korábbi touchdownhalmozó duója, és akár Thielennel, akár nélküle, de egy nagyon veszélyes egység alakul ki Minnesotában. Már csak az a kérdés, ki fogja szórni nekik a passzokat… egyelőre Cousins, de másak az elképzelések hosszútávon.

1/11 Cincinnati Bengals
Wyatt Davis
iOL, Ohio State

Mi a legnagyobb problémája jelenleg a Bengalsnak? Hogy nem tudják folyamatosan biztosítani a védelmet Joe Burrow-nak. És azzal, hogy Sewell kiment, kénytelenek más irányba, a fal belseje felé mozogni, Davis pedig már újoncként olyan hatással bírhat, mint Quenton Nelson pár éve.

1/12 Carolina Panthers
Kyle Pitts
TE, Florida

Nagy kérdés, mi lesz Joe Brady szerepe 2021-ben, sikerül-e valakinek tovább csábítania, vagy marad a Panthersnél és építgeti tovább, amit olyan sikeresen kezdett el idén. Ettől elvonatkoztatva, ebbe a támadósorba szükség van egy olyan playmakerre, akire nagy figyelem hárul középen, így még jobban tudnak ficánkolni Moore-ék a széleken. Pitts érkezésével még veszélyesebb lehet a támadósor, nagyon jó játékszer lesz ő, akire külön gameplant kell írnia a védelmeknek.

1/13 Detroit Lions
Rondale Moore
WR, Purdue

Nem, Rondale Moore nem egy hagyományos elkapó, sem felépítésben, sem játékstílusban. És pont ez az, ami olyan különlegessé és veszélyessé teszi. Jelenleg ő a legveszélyesebb underneath célpont, az a játékos, aki egy slanttel vagy egy gyors screennel elszalad a házig. Ilyen elkapó nincs jelenleg Detroitban, vele pedig olyan támadósor alakulhat ki, ami egy valódi pontgyár, már-már nem kell aggódni, mennyit kap a védelem, többet fog feltenni a támadósor Bevell (vagy más?) irányítása alatt.

1/14 Denver Broncos
Patrick Surtain II.
CB, Alabama

A támadósor tele lett tankolva tavaly, 2021-ben a védelem minőségének utánpótlására kell helyezni a hangsúlyt. Callahan és Bouye szerződése is csak 2022-ig szól, kérdés, mi lesz velük addig, ezért szükséges a szélre egy olyan magas minőséget képviselő újonc, akit már első naptól a mély vízbe lehet dobni. Idén pedig olyan játékkal jelentkezik Surtain, ami felülmúlja az eddig sem alacsony várakozásainkat, abszolút steal ezen a helyen.

1/15 San Francisco 49ers
Creed Humprey
iOL, Oklahoma

Sok a kérdőjel irányító poszton nyugaton, de legalább ugyanennyi kérdésre keresik a választ a támadófal belsejében, ahol nem tud az egység hétről hétre megnyugtató teljesítménnyel dolgozni. Ide érkezik Humphrey, a tökéletes Shanahan-prospect, az a belső támadófalember, aki legjobban illik a stratégia által követett filozófiába. Könnyedségével, gyorsaságával és agilitásával tökéletesen fog dolgozni ebben a falban, lényegtelen, hogy guard vagy center pozícióban találják meg a posztját.

1/16 Miami Dolphins
Quincy Roche
Edge, Miami

Miamiban tényleg elkezdődött valami, amiből nagy dolgok sülhetnek ki, de ez mindaddig nem sikerülhet, míg nem generálnak állandó nyomást a fal széléről. Az egyik legnagyobb gond idén, hogy az edge rusherek teljesítménye nem a legkiemelkedőbb, ezt hivatott javítani Roche, akinek nem kell majd sokat költözködnie, marad a városban a kiváló passzsiettető, aki vitathatatlanul az egyik legjobb prospect a posztján.

1/17 Las Vegas Raiders
Trey Smith
iOL, Tennessee

Látszik az elképzelés, mit akar a Raiders, de ahhoz, hogy a jövőben is sikeresek lehessenek, meg kell tartaniuk a támadófal dominanciáját, hogy Carr és a futójáték magabiztosan üzemelhessen. Itt kerül szóba Smith, aki egy nagyon magasan jegyzett tackle-ként érkezett az egyetemre, sokat bajlódott sérülésekkel, inkonzisztens volt, majd guardban találta meg az igazi helyét. Ezen a poszton pedig a krémbe tartozik, lehengerlő játékával Gruden és Mayock figyelmét is biztosan felkeltette már.

1/18 Chicago Bears
Samuel Cosmi
OT, Texas

Itt jól jönne a Bearsnek egy új irányító, de Mac Jones vagy éppen Desmond Ridder is óriási reach-nek tűnik, ezért más irányba kell mozogni. Évek óta gond a támadófal inkonzisztens játéka, főleg úgy, hogy hosszútávon ők sincsenek minden poszton ellátva, amit könnyen lehet orvosolni Cosmi draftolásával.

1/19 Philadelphia Eagles
Dylan Moses
LB, Alabama

Nagyobb slágerpicket nem lehet az Eaglesnél elképzelni, mint a linebacker, így muszáj ide Mosest írni, aki ugyan a tavalyi szezont kénytelen volt kihagyni sérülés miatt, de idén nagyon erősen tért vissza. És igyekszik bizonyítani, hogy egy igazi három downos, modern linebacker szerepkörbe illik a legjobban.

1/20 Cleveland Browns
Shaun Wade
CB, Ohio State

Kell az erősítés a secondary széleire, még akkor is, ha van tehetség, a kereted erősségét a mélység fogja meghatározni. Ennek a szellemében érkezik Wade, aki eddig az Ohio State-en nickelként dolgozott, 2020-ra mozgatták ki, hogy tudja növelni az értékét. És hiába rutintalan egyelőre kinn, az eddigi meccsein mutatott jeleket, hogy nem csak a pálya közepén tud megélni.

1/21 Jacksonville Jaguars (via Los Angeles Rams)
Pat Freiermuth
TE, Penn State

Az új irányítónak új célpontok is kellenek, a tight end poszt pedig hagyományosan gyenge Jacksonville-ban, a tökéletes megoldás erre pedig Baby Gronk draftolása. Nem véletlen a becenév, Freiermuth egy elképesztő tehetség, ha kell blokkol futáshoz, passzhoz, ha kell elkap minden felé szálló labdát. Kivételes fegyver lehet az újjáépülő támadósorban.

1/22 Indianapolis Colts
Kwity Paye
Edge, Michigan

Paye az egyik kedvenc húzásom az első körben, egy olyan motorral megáldott passzsiettető, aki párját ritkítja. De nem csak a passz, hanem a futás ellen is nagyon stabilan dolgozik, tehát egy olyan erősítés lenne a fal szélére, amilyen rég óta hiányzik a Coltsnak.

1/23 Arizona Cardinals
Eric Stokes
CB, Georgia

Patrick Peterson a szezon végén szabadügynökké válik, de még vele is csak erős túlzással jelenthető ki, hogy magas minőségben és mennyiségben vannak meg a poszton. Erősítésként érkezik Stokes, a Bulldogs üdvöskéje, aki 2020-ra szintet lépett és nagyon magabiztos játékkal véteti észre magát az amúgy is rengeteg tehetséggel felálló DB-sorban. Egyaránt jó emberezésben és zónázásban, jól illeszthető sémába, nagyon nehéz mellette elkapást jegyezni.

1/24 Baltimore Ravnes
Rashod Bateman
WR, Minnesota

Nincs túl sok tátongó lyuk a Ravens rosterén, de az erősítés elkél mindenhova, igaz ez a WR-sorra is. Sebességben nincs hiány, viszont egy olyan possession receiver, mint Bateman, nincs a csapatban. Az útvonalakat mesterien futja, keze vajból van, egy-az-egyben nagyon domináns játékos. Fel lehet dobálni rá az 50/50-es labdákat, ő fog lejönni velük.

1/25 Green Bay Packers
DeVonta Smith
WR, Alabama

Várva várt elkapó húzás a Packerstől az első körben, ráadásul nem is akárki, a nagyon biztoskezű és villámléptű Smith érkezik Adams túloldalára. A kicsit vékonydongájú elkapó felépítésén kell még dolgozni, de ugyanolyan jól ismeri a játék nüanszait, mint korábban kiválasztott csapattársai, Ruggs, Jeudy és Waddle. Vele pedig nem csak vertikálisan, de horizontálisan is meg lehet nyitni a pályát, segítve ezzel az egész támadósor dolgát.

1/26 Tennessee Titans
Chris Olave
WR, Ohio State

Ki tudja, mi lesz Corey Davisszel, milyen terveket szövöget a háttérben a Titans, de jó elkapóból sosem elég, kiválóból meg végképp nem. Olawe talán egy picit a radarok alatt száll, de ez csak azért lehet, mert nem néztünk elég Ohio State meccset, ahol hétről hétre bizonyítja, hogy első körben a helye.

1/27 New Orleans Saints
Jeremiah Owusu-Koramoah
LB, Notre Dame

Épp most jött Kwon Alexander, de valószínűleg csak erre a fél szezonra, az LB-sor pedig a trade-ből is látható, hogy nem az igazi. Kelleni fog Davis mellé egy fiatal, akit az elején be lehet rotálni, majd később a kezdőbe állítani, hogy meglegyenek minőségben a poszton. Playmaker potenciálban pedig Owusu-Koramoah nem szenved hiányt, az egész ország egyik legveszélyesebb és legsokszínűbb védője, aki öles léptekkel halad a 2021-es első kör felé.

1/28 Buffalo Bills
Jaycee Horn
CB, South Carolina

Az idei szezon egyik legnagyobb sztárja Horn, aki felett sokan átnéztek a szezon előtt, de idén megmutatta, mit is jelent az, hogy shutdown cornerback. Bármilyen szituációban, bármelyik downon és bármilyen agilis elkapó ellen elit, ilyen játékkal pedig számtalan kérője lesz majd. Nem mellesleg, pont egy ilyen corner hiányzik Buffalóban, hogy tényleg top contenderről beszélgethessünk.

1/29 Tampa Bay Buccaneers
Marvin Wilson
iDL, Florida State

Rengeteget kellett várni az első olyan védőfalemberre, aki belül játszik és a Tampa ezúttal sem néz messzire, csupán a szomszédba. Wilson elképesztően jó védő, futás és passz esetén is foghatatlan, egy olyan fiatal üdvöske, aki már tavaly is első körben ment volna ki. Idén ez valóra válik, ő lesz Suh örököse és cseppet sem fog visszaesni vele a fal dominanciája.

1/30 Kansas City Chiefs
Josh Myers
iOL, Ohio State

Nem a legszexibb húzás ez most a Chiefstől, de nem mindig kell gyémántokkal kirakott fuxszal villogni, fektetni kell másba is. Ezúttal pedig a Buckeyes másik nagyon domináns guardjával, Myersszel teszik ezt meg, hogy stabilitást kaphasson a támadófal belseje, ezzel támogatva Mahomest és a futójátékot. Ahogy társára, úgy rá is igaz, hogy már az első snaptől nagy dolgokat lehet várni tőle, egy bajnokaspiráns csapatban pedig pont erre van szükség.

1/31 New York Jets (via Seattle Seahawks)
Terrace Marshall
WR, LSU

Gazdagítani kell az 1/1-es tárházát fegyverekben, mert abból egyfelől nem lehet elég, a Jetsben pedig amúgy sincs sok. Marshall kicsit Jefferson és Chase árnyékában dolgozott tavaly, de idén megmutatta, hogy két társa és Burrow hiányában is foghatatlan. Hasznos célpont lesz Mims túloldalán, már az első szezonjában komoly hozzáadott értékkel fog bírni.

1/32 Pittsburgh Steelers
Travis Etienne
RB, Clemson

A gazdag tovább gazdagodik tipikus esete volt tavaly a CEH-pick a végén a Chiefstől, ez történik ezúttal a pittsburghiek esetében is, akik kiviszik azt az Etienne-t, aki stílusban nagyon hasonlít Kamarára. Végzős évére sokat fejlődött elkapásban is a kiváló futó, ezzel egy új dimenzióba lépett az a játéka, ami eddig is foghatatlan volt. Kontakt után gyilkos, sebessége nem e világi, egy olyan mismatch, amilyen ritkán születik.

[/ppp_patron_only]

41 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
41 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
acsdav2
acsdav2
2020-11-04 09:45

A mockokat igazán hagyhatnátok ingyenesnek. :(

ahanem
ahanem
Reply to  acsdav2
2020-11-04 17:45

azért ezekben viszonylag sok munka van

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-11-04 10:29

Nálam az egyik legjobban várt draft evör… Remélem a Pats QB-t húz… Csak ez az egy kívánságom van. 😅 (Ez a LB húzás abszolút nem tetszik. Akkor már inkább S 😄😄😄)

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-11-04 16:30

Trubisky tréd nélkül tuti TRASK az 1/X…

camillo 7777
2020-11-04 11:24

NYG nem QB-t húz?

katonadani
Reply to  camillo 7777
2020-11-04 14:12

szvsz ha 1/2-n végeznek, akkor QBt fognak, mert az azt is jelenti, hogy nagyon szarok voltak az év második felében is, Jonesszal együtt. Ebben az esetben szerintem nagytakarítás lenne GM-HC-QB távozással, bár most egész pozitív arra a hangulat, mert legalább küzdenek meg egészen versenyképesek.

Szóval az a forgatókönyv viszont valid, hogy mondjuk 1/5-8ig felküzdik magukat és akkor meg már szerintem biztos nem lesz új QB.

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-11-04 21:04

1.Nem rémlik valami olyasmi, hogy 1/2-n végeztek nem is olyan rég és nem QB-t húztak? :D
2. Amúgy a Buccs ellen most tényleg nem néztek ki rosszul. Lesz még pár győzelmük.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  acsdav2
2020-11-05 00:05

Tibicvölf az ellenfelet is képes feljavítani.

Danika
Danika
2020-11-04 12:12

Köszi, hogy már ilyen hamar csináljátok a mockokat, viszont két dolog, amin nagyon látványosan fenakadt a szemem. A Dallas védelme bármennyire is botrányos ebben az évben, nem látom hogy ebben az esetben bennt hagyná Jones papa Sewellt a drafton. 2. A Denverhez inkább látnék egy belső linebackert, mert jelenleg max. 1 kezdő szintű játékos van, míg a secondary sémából Fangio idén is kb. megoldja, talán a 2. körben jöhet a CB.

katonadani
Reply to  Danika
2020-11-04 14:08

Tyron Smith és La’el Collins mellé nem kell még egy sztártackle. Most a sérülések miatt szarul állnak, de amúgy az egyik legjobb tackle-duójuk van

Danika
Danika
Reply to  katonadani
2020-11-04 14:30

Smith, Collins vagy Sewell közül az egyiket nem tudnák bemozgatni guard posztra, ha mindhárman ott lennének, és akkor egy sérüléshullám esetén sem állnának ott letolt gatyával.

katonadani
Reply to  Danika
2020-11-04 14:50

nyilván be lehet, de egyrészt guardot minek húzol 1/6ra (tudom, Quenton Nelson, de na), pozíciós értékkel nem jársz jól, ha a tackle-t guardba teszed, másrészt ott van Zack Martin is, ennél több elit játékos meg már felesleges a falba, mikor tátongó lyukak vannak a védelemben

Danika
Danika
Reply to  katonadani
2020-11-04 15:25

Azon alapon gondolkodtam, hogy utódnak, de mivel mindkét úriember még se nem idős, se nem lejáró szerződésű így ez a terv tényleg kuka. Bár most azon kezdtem el gondolkodni, fog-e valaki Sewellért feljönni, ha el kezd csúszni.

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2020-11-04 17:35

bármelyik nyomhat egy Fredericket az év végén

Fetyke
Fetyke
2020-11-04 13:36

Elkapót húzna első körben a Packers? Most is a futók fogytak el a csapatnál…

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Fetyke
2020-11-04 18:48

Sok irányba lehetne menni. De nem hiszem, hogy első körben futót draftolna a csapat.

Danika
Danika
Reply to  Krisztian Fekete
2020-11-04 19:10

Travis Etienne ott értéken lenne, mint Alvin Kamara klón :D

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Danika
2020-11-04 19:11

Ha eddig nem akarták Rodgers munkáját fegyverekkel megkönnyíteni, most miért tennék? Pláne, hogy van a csapatban 2 elég potens futó, idén draftoltak egy harmadikat, és a késői körökből mindig lehet futót halászni.
Én kételkedem mind a futó, mind az elkapó draftban. (Bár utóbbinak örülnék.)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Krisztian Fekete
2020-11-04 19:17

Azért abból a két potens futóból jövőre már egyik sem nagyon lesz a csapatnál. Mindketten korlátlan szabadügynökök lesznek, legfeljebb egyre lesz pénz, de én nem rájuk költenék, mert a két falember megtartása sokkal fontosabb. Higgy nekünk, mi Vikingek már csak tudjuk. :)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Fetyke
2020-11-04 19:17

Értem én, de szerintem egyikőjüket megtartják. Különösen, mivel elég jól el is kapnak. Ezzel együtt bármi is lesz, futó a későbbi körökben is van, elkapót meg ha eddig nem húztak Rodgersnek, eztán sem fognak.

d zoli
d zoli
Reply to  Krisztian Fekete
2020-11-05 23:43

Nem akarnád 2 év múlva szegény Loveot egy szar brigáddal játszatni ugye? Hát van neked szíved?

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  d zoli
2020-11-06 07:03

Nem. Sőt, két év múlva még játszatni sem akarom. Vagy nem Green Bayben.

Danika
Danika
Reply to  Krisztian Fekete
2020-11-06 08:32

Ez poén volt. Mert valamenyire Etienne is jobb lenne már elkapádokban, mint a rosteren lévők.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Krisztian Fekete
2020-11-04 19:11

Én sem. Nem gondolom magam sem, hogy ne azért draftoltátok volna most Dillont, hogy jövőre ne ő lenne a futó a csapatban. Cserefutót meg nem az első körben szokás draftolni.
Akkor marad az elkapó, ha marad elkapó mire hozzátok ér a kör…

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Fetyke
2020-11-04 19:17

Azt sem hiszem. Elkapónak ott lesz Adams, Funchess és Lazard. Talán a későbbi körben… Inkább támadó, vagy védőfalember, esetleg egy corner Alexander másik oldalára. (King túl sokat sérült, szerintem el lesz engedve)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Krisztian Fekete
2020-11-04 19:17

Engem örömmel tölt el, hogy LB-ben még mindig nem gondolkodtok. :) Végül is aki bír, az fusson…

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Fetyke
2020-11-04 19:27

Én csak tippelek, mit akarnak, az eddigi jelek alapján. Én örülnék egy LB-nek, az elmúlt 6 évben az egyik legnagyobb need lenne, még Matthews-sal is inkább azt játszattak, mintsem draftoltak volna egyet. Ezért nem gondolom, hogy most hirtelen ez megváltozna.

ahanem
ahanem
2020-11-04 18:01

Waddle csak Mac Jones miatt mehetne ilyen magasan, meg azért, mert Fitzmagic jogtalanul le lett cserélve

wide open
wide open
2020-11-04 19:27

Waddle komoly sérülést szenvedett. Nem hiszem hogy így az első WR lesz aki kimegy.

wide open
wide open
2020-11-04 19:32

Az említett 2 irányítóról nem nagyon hallottam eddig, de Trask nem érne meg már egy első kör közepét ?

Zotya
Zotya
2020-11-05 21:45

Amúgy miért gondoljátok, hogy Joe Douglas állása is veszélyben van? :O
Az eddigiek alapján klasszisokkal jobbnak tűnik, mint az elődje!

Staten Island
Staten Island
Reply to  Zotya
2020-11-06 11:58

Joe Douglas says Gase is part of solution, Darnold is ‘quarterback for the future’

In an answer that might not make bloodthirsty Jets fans happy, Joe Douglas told reporters embattled coach Adam Gase is part of the solution to New York’s problems. “This is not all on Adam, the goal is to get this fixed together. My focus is helping Adam solve the problem and work together to do it.”

Darnold is a hot topic in the Big Apple, with some wondering whether his days as a Jet are numbered. But Jets GM says: “I think you see the flashes of what he can be, and they’re really special. Let’s not forget that Sam’s a 23-year-old quarterback that is maybe one of the toughest quarterbacks I’ve ever been around. I have no problem saying that he is our best quarterback and our quarterback for the future.”

Zotya
Zotya
Reply to  Staten Island
2020-11-06 12:03

Pfff… remélem, ez csak bullshit, és nem gondolta komolyan…

katonadani
Reply to  Zotya
2020-11-06 12:42

persze hogy az :D

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-11-05 23:13

Mit gondoltok mi lesz a vége a QB kérésnek a Patriotsnál? Draftolunk valakit vagy tovább próbálkoznak Newtonnal? Vagy megpróbál az öreg cserélni valakiért (és ha igen akkor kiért lehetne cserélni)?

d zoli
d zoli
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-11-05 23:43

Lawrence nem akar Jetsbe menni. Pecc tradel. Adja saját helyét, Gilmoret meg még valami értékeset. Majd irány a 8-8

Danika
Danika
Reply to  d zoli
2020-11-06 08:32

Na ez soha az életben nem fog megtörténni.

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  d zoli
2020-11-06 09:06

meg még egy első és egy második kör az ára kb.
ez elég egyoldalú trade

Danika
Danika
Reply to  Lecc Go Pecc
2020-11-06 08:41

Ahol jelenleg a Pats draftolna, onnan csak ilyen projekt QB-k jöhetnének. Cserével lenne esélyük, ha az NFC eastből valaki hajlandó egy top tehetséget beáldozni. Nagyon cserélni csak Minshewért tudna az öreg cserélni, mert a többi potenset a többiek vagy nem adják, vagy úgy játszana, hogy nem lennének beljebb.

Matyika29
Matyika29
2020-11-06 16:36

Darnoldnak mennyi lehet az értéke egy ilyen pocsék szezon után, ha mindenki tudja, hogy a Jets QB-t akar húzni??
A Patsnek eltradelnék?

katonadani
Reply to  Matyika29
2020-11-06 17:09

szerintem Rosen féle ellenértéke lehet, szal egy 2. kör vége (Steelers? Colts?).
Patriotsnak nem hiszem, hogy elcserélnék, nem akarnák azt megélni, hogy véletlenül ott legyen sikeres

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x