Connect with us

Hír

McCownt leigazolta a Texans, ami a 12. csapata lesz az NFL-ben

Josh McCown hazatér Texasba és csatlakozik 12. NFL-csapatához! A Houston Texans ugyanis leigazolta a veterán irányítót az Eagles gyakorlócsapatából, hogy a nála 16 évvel fiatalabb Deshaun Watson cseréje legyen – jelentette be a játékos ügynöke.

McCown idén úgy írt alá az Eagleshöz, hogy a gyakorlócsapat tagja lesz, de otthonról fog “dolgozni”, így ha esetleg felütné a fejét a koronavírus az irányítók közt, akkor be tudna ugrani játszani is. Ez ilyen fél-visszavonult állapot volt, hogy a családjával lehessen és kvázi edzőként segíthessen a csapatnak. Ezért is tűnik elsőre furcsának, hogy most egy aktív keret tagja lett, de a Texans tökéletes megoldást jelentett, ugyanis így is közel lehet a családjához, mindössze 2 órányi autóútra van az edzőközpont az otthonától.

A 41 éves irányítónak tehát a Texans lesz a 12. NFL-csapata. A Cardinals draftolta, majd játszott a Lions, a Raiders, a Dolphins, a Panthers, a 49ers, a Bears, a Buccaneers, a Browns, a Jets, az Eagles és most a Texans színeiben (plusz közben a Hartford Colonialsban a UFL-ben).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!