Connect with us

Hír

McKinley kiakadt, amiért a Falcons nem cserélte el

A pass rusher Takkarist McKinley nagyon távozni akar Atlantából a jelek szerint, ugyanis a trade határidő lejárta után a Twitterre ment elpanaszolni bánatát. A védő azt írta, hogy tavaly is kérte az elcserélését, akkor a Falcons egy második körös picket dobott vissza, idén pedig többet is ajánlottak érte 5-6. körös picket, miután ismét kérte az elcserélését, ám ez mégsem valósult meg. A tweet végére három bohóc fejet is tett a játékos.

A Falcons nem hívta le McKinley ötödik éves opcióját, így jövőre szabadügynök lesz, tehát ha tényleg ajánlott a csapatnak valaki 5. körös picket, akkor valószínleg megérte volna eladni. Hacsak nem gondolja azt a Falcons vezetősége, hogy a piacon nagy szerződést fog kapni az eddigi karrierje során 17,5 sacket jegyző pass rusher, amivel ennél magasabb kompenzációs picket szerezhet a gárda 2022-re (amennyiben nem nagyon fog költekezni a piacon idén a csapat).

Raheem Morris főedző azt mondta az esetről, nem a nyilvánosság előtt kellett volna kezelni ezt az ügyet, hanem zárt falak mögött. Elbeszélgetnek McKinley-vel és nem zárta ki azt sem, hogy eltiltják a játékost, vagy csak simán úgy döntenek, hogy nem játszatják.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2020-11-05 14:30

az a tavalyi 2. kör, az szerintem full kamu, ennyire még BoB sem hülye
az idei 5. kör meg olyan, hogy ha már Beasley kapott majdnem 10 milliót egy évre, valaki biztos bepróbálkozik vele is, az pedig érhet egy jobb comp picket

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x