Connect with us

Hír

McKinley kiakadt, amiért a Falcons nem cserélte el

A pass rusher Takkarist McKinley nagyon távozni akar Atlantából a jelek szerint, ugyanis a trade határidő lejárta után a Twitterre ment elpanaszolni bánatát. A védő azt írta, hogy tavaly is kérte az elcserélését, akkor a Falcons egy második körös picket dobott vissza, idén pedig többet is ajánlottak érte 5-6. körös picket, miután ismét kérte az elcserélését, ám ez mégsem valósult meg. A tweet végére három bohóc fejet is tett a játékos.

A Falcons nem hívta le McKinley ötödik éves opcióját, így jövőre szabadügynök lesz, tehát ha tényleg ajánlott a csapatnak valaki 5. körös picket, akkor valószínleg megérte volna eladni. Hacsak nem gondolja azt a Falcons vezetősége, hogy a piacon nagy szerződést fog kapni az eddigi karrierje során 17,5 sacket jegyző pass rusher, amivel ennél magasabb kompenzációs picket szerezhet a gárda 2022-re (amennyiben nem nagyon fog költekezni a piacon idén a csapat).

Raheem Morris főedző azt mondta az esetről, nem a nyilvánosság előtt kellett volna kezelni ezt az ügyet, hanem zárt falak mögött. Elbeszélgetnek McKinley-vel és nem zárta ki azt sem, hogy eltiltják a játékost, vagy csak simán úgy döntenek, hogy nem játszatják.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!