Connect with us

Minden ami NFL

Top 10 elkapóduó

Korábban foglalkoztunk már a legjobb kiszolgálóegységekkel, de most kicsit szűkítünk a körön és kizárólag a wide receivereket vesszük szemügyre, és ott is csak a duókra koncentrálunk. Ez a lista különbözik nyilván a korábban említetttől és egy olyan listától is, ahol esetlegesen a mélység is fontos.

10. Cincinnati Bengals – Tyler Boyd/Tee Higgins

A Bengals úgy kerülhetett fel erre a listára, hogy A.J. Green nem tartozik be a duóba, mert idén a két fiatal abszolút felülmúlja. Mindketten 3-3 TD mellett 480 yard felett járnak és Burrow megbízható célpontjai. Még nem tartoznak a klasszis duók özé, de a potenciáljuk hatalmas.

9. Arizona Cardinals – DeAndre Hopkins/Larry Fitzgerald

Hopkins abszolút ott folytatja, ahol abbahagyta, talán a liga legjobb elkapója jelenleg is. Nincs gyenge pont a játékában, hozza az elkapás utáni yardokat, a TD-ket és a contested elkapásokat is. Abban pedig továbbra sincs jobb nála, hogy az éppen pálya széléhez érkező passzokat minden esetben magabiztosan húzza be. Ellenben Fitzgeraldot utolérte az idő és már nem tartozik a liga krémjéhez. Főleg tapasztalatával és blokkolási képességeivel tud még felszínen maradni. Hamarosan Christian Kirk lehet itt Hopkins mellett, de még a fiatal WR nem igazán tudott kibontakozni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!