Connect with us

Játékos Portré

Adam “Pacman” Jones – A bengáli bűnöző

Egy rendkívüli tehetség, akit csak másodévesként négy alkalommal tartóztattak le, a sztriptíz bárokban szokása volt a nőket köpködni és Rodger Goodell több meccsről tiltotta el, mint az összes játékost együttvéve. Ő Adam “Pacman” Jones, akit karrierje során 10-szer is letartóztatott a rendőrség.

Jones 1983-ban született, gyermekkora nagy részét édesanyjával és nagyanyjával töltötte Georgiában. Édesapja egy rablás során életét vesztette, amikor a fiú csak nyolcéves volt, így a felnőtté válást apa nélkül kellett átélnie. A gimnáziumban, mint ahogyan az lenni szokott, beleszeretett a sportokba és nagyon jól is ment neki.

A West Virginia University felfigyelt a tehetséges fiatalra, ahol kick- és punt returnerként, valamint defensive backként játszott – és remekelt. Három éve alatt mindössze egyetlen mérkőzést hagyott ki, akkor is csak azért, mert a nagymamája rákban elhunyt.

Statisztikáit tekintve egész jól játszott, egyetemi évei alatt két touchdownt szerzett visszahordásból és egyet interceptionből, összesen pedig nyolcszor halászta le az ellenfél passzait. Harmadik szezonjában a secondary kapitánya lett, és az is csak javított az értékén, hogy nem félt bepiszkítani a kezét – vezette is a csapatát tackle-ökben. Kivételes tehetség volt, máig ő a West Virginia legmagasabb helyen draftolt játékosa.

Hobbija: arcon köpni másokat

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!