Connect with us

Hír

A Steelers pihentet, Mason Rudolph fog kezdeni

A Steelersnek még van esélye a második kiemelésre, Mike Tomlin azonban nem tulajdonít ennek nagy jelentőséget, több kezdőjét is pihentetni fogja. Köztük van az irányító Ben Roethlisberger, akinek a helyén Mason Rudolph kap lehetőséget, vagyis ismét egymás ellen lép pályára Rudolph és Myles Garrett.

Érthető Tomlin döntése. A második kiemelésért nem jár pihenőhét, ráadásul ehhez a Bills veresége is kellene a győzelem mellett, így nem sok értelme van erőltetni a dolgot. A Brownsnak ugyanakkor ez nagyszerű hír: a Clevelandnek mindenképp kell a győzelem a rájátszásért, amire nyilván nagyobb az esély Big Ben és más kezdők pihentetése mellett.

Rossz hír ugyanakkor ez a Coltsnak. A csapat jelenleg a 8. helyen tanyázik, valakinek mindenképp ki kellene kapnia a Browns-Ravens-Dolphins-Titans négyesből. Csakhogy a Ravens a Bengals ellen játszik, a Titans a Texans ellen, a Browns a Big Ben nélküli Steelers ellen, ráadásul utóbbi miatt a második kiemelt Bills is elengedheti a Dolphins elleni találkozót.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2020-12-29 19:01

Mondjuk én a Billstol valami olyat vártam mint tavaly a Jets elleni utsó meccsen: 1-2 drive alatt fent voltak a kezdők, aztán mentek le pihenni. Most valami hasonlóra számítok

ahanem
ahanem
Reply to  ThySoul
2020-12-30 15:49

előszezon januárban? elég korán kezditek.

Emiliano sombreróban
Emiliano sombreróban
2020-12-29 19:54

comment image

acsdav2
acsdav2
2020-12-29 20:11

Én a Steelers esetében egy nagyon rossz döntésnek érzem ezt. Elfogadom azt, hogy sokkal többet ér a pihentetés, mint a hazai pályát megszerezni a Bills-szel szemben, hisz hasonló időjárásról és minimális utazási távolságról beszélünk. De a Steelersnél van egy nagyon fontos részlet amiről nem szabad megfeledkezni! Mégpedig az, hogy a támadósor a Colts elleni 2.félidőn kívül nem játszott jól. Előtte 4,5 meccset lejátszottak borzasztóan. Most, hogy visszajött a ritmus megint megtörik azt?

bjeela
bjeela
2020-12-29 22:13

Az első PO meccsük után megmondom, hogy jó döntés volt vagy sem.

ahanem
ahanem
2020-12-30 15:46

“Érthető Tomlin döntése. ”

úgynevezett nevelő célzattal

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x