Connect with us

Hír

A Steelers pihentet, Mason Rudolph fog kezdeni

A Steelersnek még van esélye a második kiemelésre, Mike Tomlin azonban nem tulajdonít ennek nagy jelentőséget, több kezdőjét is pihentetni fogja. Köztük van az irányító Ben Roethlisberger, akinek a helyén Mason Rudolph kap lehetőséget, vagyis ismét egymás ellen lép pályára Rudolph és Myles Garrett.

Érthető Tomlin döntése. A második kiemelésért nem jár pihenőhét, ráadásul ehhez a Bills veresége is kellene a győzelem mellett, így nem sok értelme van erőltetni a dolgot. A Brownsnak ugyanakkor ez nagyszerű hír: a Clevelandnek mindenképp kell a győzelem a rájátszásért, amire nyilván nagyobb az esély Big Ben és más kezdők pihentetése mellett.

Rossz hír ugyanakkor ez a Coltsnak. A csapat jelenleg a 8. helyen tanyázik, valakinek mindenképp ki kellene kapnia a Browns-Ravens-Dolphins-Titans négyesből. Csakhogy a Ravens a Bengals ellen játszik, a Titans a Texans ellen, a Browns a Big Ben nélküli Steelers ellen, ráadásul utóbbi miatt a második kiemelt Bills is elengedheti a Dolphins elleni találkozót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!