Connect with us

Hír

Jared Goff nem játszik a hétvégén, Kyler Murray játéka is kérdéses

A Cardinals-Rams csoportrangadó lesz az NFC egyik legfontosabb mérkőzése vasárnap, ugyanis amelyik csapat nyer, az bejut a rájátszásba (a Ramsnek egy vereséggel is lesz még esélye). Reális esély van azonban arra, hogy mindkét csapat csereirányítóval fog kiállni.

A Rams esetén ez már nem is kérdés, hivatalosan is John Wolford lesz a csapat kezdője, miután Jared Goff sérült hüvelykujját műteni kell. Wolford 2018-ban draftolatlan volt, még egyetlen passza sincs a profik között, nem lesz vele egyszerű helyzetben a Los Angeles. Tavaly az AAF-ben játszott és a PFF értékelése szerint a liga legjobb irányítója volt. Ami pedig Goffot illeti: amennyiben bejut a csapat a rájátszásba, úgy minden bizonnyal visszatér a kezdőbe és a Wild Card körben már ő fog irányítani.

A Cardinals helyzete már biztatóbb, Kliff Kingsbury szerint nem olyan vészes Kyler Murray lábsérülése. Ugyanakkor felkészülve a legrosszabbra megnevezte a beugrót, aki a korábban a CFL-ben játszó Chris Streveler lesz. Streveler Wolfordhoz hasonlóan draftolatlan volt eredetileg és egyetlen passza sincs a profik között.

Ami a rájátszást illeti: a Rams egy győzelemmel mindenképp bejut a PO-ba, de egy vereség esetén sincs veszve minden, bár ebben az esetben a Packersnek le kell győznie a Bearst. A Cardinals helyzete egyszerűbb: győzelem esetén irány a PO, vereség esetén véget ért a szezon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!