Connect with us

Hír

Matt Staffordnak még van egészséges testrésze, így mindenképp játszana vasárnap

Matt Stafford nem akar leállni: a keménységéről is híres irányító annak ellenére játszani szeretne az utolsó, már tét nélküli fordulóban, hogy az elmúlt három meccset nem tudta befejezni. Még van pár egészséges testrésze, amit nem törtek össze.

A Lions irányítója Matt Patricia menesztése óta kiválóan játszik, pedig szó szerint minden baja van. Jelenleg hüvelykujj-, boka- és bordasérüléssel is küzd, kvázi már csak egy agyrázkódás hiányzik a gyűjteményéből. Őt látva kicsit olyan érzése van az embernek, hogy ez leginkább a külvilágnak, a többi csapatnak szól – egyre több insider állítja azt, hogy a veterán irányító nem bánna egy esetleges cserét, talán tényleg van ennek realitása.


Staffordhoz hasonlóan Deshaun Watson is szeretné a pályán befejezni a 2020-as szezont. A Texans már csak azért játszik, hogy rontson a Dolphins draftpozícióján, praktikusan tét nélküli a találkozó, de az irányító és a főedző Romeo Crennel is azt nyilatkozta, hogy játszani fog a fiatal klasszis.


A Raidersnél sem lesz változás QB-poszton, jelentette ki Jon Gruden. Derek Carr lesz a csapat kezdője az immáron teljesen tét nélküli Broncos elleni találkozón, Marcus Mariota szerepe pedig majd elválik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!