Connect with us

Hír

A Texans akkor sem cserélné el Watsont, ha az irányító kérné

Arról szóltak a hírek, hogy Deshaun Watson annyira elégedetlen a Houston Texans helyzetével, hogy azt fontolgatja, cserét kér. Mivel hivatalosan semmi nem történt, így a csapat menedzsmentje nem is tudott érdemben mire reagálni, a Texanshoz közeli médiumok biztos, ami biztos alapon mégis kijelentették: Watson semmilyen körülmények között nem megy sehová.

A Texans jelenleg kvázi egyetlen értéke a 25 éves irányító, aki ráadásul idén írt alá egy évi 39 millió dolláros szerződést. Az elcserélése minden téren kész öngyilkosság lenne a csapat részéről, de sokakat lázba hozott az elképzelés. A leggyakrabban felmerülő név a 49ers volt potenciális cserepartnerként, de a Bears, a Patriots és igazából a csapatok jelentős része is gyakran szerepelt a találgatások közt.

És mennyibe kerülne? Nehéz ezt belőni, ilyen kaliberű és ilyen fiatal irányító még soha nem cserélt csapatot. A minimum három első kör és még pár második kör és/vagy játékos(ok) lehetne, de nagyon nehéz elképzelni, hogy a Texans hajlandó legyen megválni Watsontól. Viszont arra is egyre több példát látunk, hogy a játékosok kierőszakolják a cseréjüket (habár nem irányítók, de ez most egy különleges helyzet).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!