Connect with us

Hír

Josh Allen és Aaron Rodgers a hónap legjobbjai közt

Az NFL kiosztotta az alapszakasz utolsó hónapjának legjobbjainak járó díjakat.

A támadóknál Aaron Rodgers és Josh Allen bizonyult a legjobbnak, mindketten veretlenül, 5-0-s mérleggel zárták a december eleje óta tartó időszakot. Rodgers ez idő alatt 1199 yardot és 15 TD-t passzolt (futott is mellé még kettőt), mindössze egy interception került a neve mellé. Allen touchdownokban pontosan másolta NFC-s kollégáját, neki is 15+2 jött össze, emellé 1516 passzolt yard és 2 interception került még a statisztikai lapjára. Vajon a Super Bowlban találkoznak?

Ha átugrunk a védőoldalra, akkor Chase Youngot találjuk a díjazottak közt az NFC oldalán, ráadásul a Washington pass rushere így a hónap legjobb védő újonca címet is hazavitte. Öt forduló alatt három sacket, három negatív yardos szerelést, három leütött passzt, két kierőszakolt- és három összeszedett fumble-t jegyzett (egyet TD-ra hordott vissza), a PFF értékelése szerint pedig Khalil Mack mögött a legjobb pass rusher volt az egész ligában a vizsgált időszakban.

A Colts is duplázott, ugyanis a hónap védője DeForest Buckner, a hónap támadó újonca pedig Jonathan Taylor lett. Buckner 18 tackle-t, 6 negatív yardos szerelést, két leütött passzt, egy kierőszakolt fumble-t és hét (!!) sacket jegyzett ezen az öt meccsen. Taylor mindeközben a támadósort vette a hátára, hét futott és egy elkapott TD-t szerzett 651 futott- és 72 elkapott yard kíséretében, átlagosan 144,6 scrimmage yardot szerzett egy meccsen.

A speciális egységben két rúgót, a raidersös Daniel Carlsont és a bearses Cairo Santost díjazták. Előbbi 10-ből 10 mezőnygólt értékesített és 15 extra pontjából 14 sikeres volt a vizsgált időszak alatt. Utóbbi 12-ből 12 mezőnygólt értékesített és 17 extra pontjából 16 sikeres volt.

(via nfl.com)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!