Hír

Aaron Rodgers: Azt hittem, négy esélyem lesz a végén

Published on

A Packers nyolc pontos hátrányban volt 2:09-cel a Bucs elleni NFC-döntő vége előtt, amikor Matt LaFleur úgy döntött, nem megy neki a 4&goalnak a 8 yardosról, helyette inkább mezőnygólt rúgat. A döntés végül nem jött be, és bár elmondása szerint Aaron Rodgers megérti a a főedzője logikáját (tényleg?), a dolog őt is meglepte.

“Ha tudom, hogy rúgni fogunk negyedikre, akkor más játékot hívok. Azt hittem, hogy négy esélyünk lesz eljutni a célterületre”

– mondta a mérkőzés után.

Rodgers továbbá elárulta, hogy alapvetően meg volt vele elégedve a hívásával, bár  hozzátette: ha tudja, hogy nem próbálkozhat negyedikre, akkor más játékot hív (LaFleur engedte neki, hogy ő hívja a playt). Emellett beszélt a jövőjéről is: szerinte rengeteg a bizonytalanság a csapatban, többek között az ő sorsa sem biztos. Az ESPN Wisconsin tudósítója szerint úgy tűnt, mint aki búcsúzik a csapattól.

A veterán irányító esetleges távozása már tavaly is téma volt, de meglepő lenne, ha egy MVP szezon után szakítana a Packersszel – a negatívizmusa jó eséllyel inkább az újabb elveszített konferenciadöntőnek szól. Bár tekintve, hogy Deshaun Watson és Matt Stafford is költözne, nem tűnik annyira abszurdnak egy Rodgers-trade sem.

55 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group