Connect with us

Hír

Dolphins: Tua az irányítónk!

Tua Tagovailoa újonc éve nem sikerült valami jól, főleg ha Joe Burrow és Justin Herbert szezonja mellé tesszük (ha az utóbbi évek első körösei közé, akkor átlagos volt). És mivel a Dolphins a Texans jogán az 1/3-as pick birtokosa, így elkezdődtek a spekulációk, hogy a csapat akár irányítót is draftolhat ismét a top5-ben.

A Dolphins general managere, Chris Grier viszont kiállt QB-ja mellett és azt mondta a Miami Heraldnak, hogy vele terveznek a jövőben.

“Elégedett vagyok Tuával. Ő a kezdő irányítónk. Úgy gondolom, Tua jó munkát végzett a körülményekhez képest.”

Egyrészt van érv amellett, hogy 9 kezdő mérkőzés alapján ne mondjuk ítéletet egy magasan jegyzett prospectről, újoncként nagyon nehéz egy NFL-irányító élete és a legtöbben második évükre találják meg a helyüket. Másrészt viszont jó eséllyel nem lesz a közeljövőben ilyen helyzetben a Dolphins, hogy 1/3-ra draftolhasson, hiszen most is a rájátszás küszöbén volt a gárda, így ha nem biztosak Tuában, akkor be lehet próbálkozni egy újabb prospecttel.

Azt pedig mind tudjuk a Cardinals esetéből, hogy attól még, hogy a vezetők azt mondják, hogy a jelenleg rosteren lévő, egy évvel korábban a top10-ben draftolt irányító az ő emberük, még nem feltétlen van ez így a valóságban is.

Szintén Dolphinsszal kapcsolatos hír, hogy Brian Flores elmondása szerint marad az edzői stáb a helyén, nem lesznek változások a csapatnál. Hétfőn felröppentek pletykák, hogy a támadókoordinátor Chan Gailey lapátra kerül, és akár lehetne is ráció a döntés mögött, végül kacsának bizonyult a híresztelés.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!