Connect with us

Érdekességek

Ha jön a papírforma, a Dolphins és a Bears lemarad a rájátszásról

Az AFC-ben a Chiefs, a Bills és a Steelers helye már biztos a rájátszásban, de a Titans, Colts, Browns, Ravens, Dolphins közül még bárki lemaradhat. Óriási lesz a verseny, és ha hihetünk a fogadóirodáknak, akkor a Miami fog idő előtt búcsúzni.

Vegas szerint a fenti ötösből mindenki favoritként várja az utolsó találkozóját – kivéve a Dolphinst. A Ravens 13 pontos favorit a Bengals ellen, a Brownsot 9-, a Coltsot 14-, míg a Titanset 7,5 ponttal tartják jobbnak a pihentető Steelers, az 1/1-es Jaguars és a Texans ellen. A Dolphins ezzel szemben 3 pontos underdog a Billsszel szemben, és egyelőre nem érkeztek olyan hírek, hogy a buffalói csapat pihentetne majd bárkit is.

Az NFC-ben már bebiztosította a helyét a Saints, a Packers, a Seahawks és a Buccaneers. A maradék három helyre az NFC Eastből hárman, illetve a Cardinals-Rams-Bears hármasból ketten esélyesek.

Vegas szerint a Cardinals 3 pontos favorit a Rams ellen, míg a Packers 5 ponttal jobb a Bearsnél – ebben az esetben a Cardinals és a Rams jutna be a rájátszásba. Az NFC Eastben a Washington 2 pontos favorit az Eagles ellen, a Cowboys pedig egyetlen ponttal jobb a Giantsnél – papírforma esetén a Washington Football Team húzná be a csoportot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!