Hír

Lamar Jackson: Nem volt okunk kezet fogni a titansesekkel

Published on

A Ravens 20-13-ra legyőzte a Titanst tegnap, a meccsvégi kézfogás azonban javarészt elmaradt és nem a szociális távolságtartás miatt. A Ravensnél még emlékeztek az idei Tennessee elleni hazai alapszakaszmeccsre, amikor a Titans játékosai a találkozó előtt megtaposták a csapat logóját a pálya közepén és most visszaadták a kölcsönt.

Egyrészt a védők Ryan Tannehill interceptionje után jó alaposan megtaposták a Titans logóját (amiért járt egy 15 yardos büntetés), majd a mérkőzés utolsó térdelése után a játékosok Lamar Jackson vezetésével azonnal berohantak az öltözőbe.

“Csak később tudtuk meg, mit csináltak a logónkkal. Ez tiszteletlenség. Mi minden ellenfelünket tiszteljük, de ezek után nem volt semmi okunk arra, hogy kezet fogjunk velük”

– nyilatkozta Jackson a meccs után.

A logó megszentségtelenítése mindig is az egyik legprovokatívabb húzás volt, elég csak Terrell Owens híres esetére gondolni a Cowboys csillagján, vagy JuJu Smith-Schuster idei logón táncolós TikTok-sorozatára, mely után kvázi céltáblát csinált magából a Bengals játékosainak szemében.

John Harbaugh és Mike Vrabel azért kezet fogtak, de aligha lesznek a legjobb barátok ezek után, ellenben a Titans-Ravens rivalizálásnál nem sok izgalmasabb lesz a jövőben.

41 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group