Connect with us

Hír

Nagyon jó stáb kezd összeállni Detroitban

Bár Matthew Stafford szeretne távozni Detroitból, a csapat hosszú távú jövője kifejezetten biztatónak tűnik. Több forrás szerint a Lions menedzsmentjéhez hamarosan csatlakozni fog John Dorsey, az edzői gárda pedig Duce Staley-vel erősödik.

A Lions az idei pocsék szezon után mindenkit elküldött, akit csak lehetett és teljes rebuildbe kezdett: ezért kapott a főedző Dan Campbell 6 éves szerződést, és vélhetően ezért is döntött Matt Stafford a távozás mellett. Az újjáépítés részeként érkezett a csapathoz GM-ként Brad Holmes, aki modern gondolkodású és kiváló scouting hálózattal rendelkezik, a HC-ként megbukó, de OC-ként remekül teljesítő Anthony Lynn lett a csapat támadókoordinátora, míg a DC-posztot Aaron Glenn tölti be, akit az egyik legígéretesebb szakembernek tartanak.

Melléjük érkezett Dorsey, aki a liga egyik legjobban draftoló GM-e volt a Chiefsben és a Brownsban, többek között ő draftolta Travis Kelce-t, Tyreek Hillt, Patrick Mahomest, Baker Mayfieldet és Nick Chubbot is. Az Eaglestől távozó Duce Staley asszisztens főedzőként és a futók edzőjeként fog dolgozni, akit szintén kiváló szakembernek tartanak és imádták a játékosok Philadelphiában.

Dan Campbell értékelésénél azt írtuk, hogy a főedző sikeressége azon áll vagy bukik, hogy milyen személyzettel tudja körülvenni magát. Egyelőre nagyon bíztatónak tűnik a helyzet, egy analitikus felfogású, fiatalokra építő, játékosbarát stáb kezd összeállni Detroitban.

Izmos lenyomja agyast?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!