Connect with us

Minden ami NFL

Izmos lenyomja agyast?

A Detroit Lions nagy meglepetésre a Saints helyettes főedzőjét/tight end edzőjét, Dan Campbellt nevezte ki a csapat élére. Matt Patricia rémuralma után kellett a változás az öltözői kultúrában, ebben nincs is hiba, de lelkesen, “térdkalácsokat kiharapva” is lehet veszíteni.

Matt Patricia egy tiszteletlen, arrogáns diktátor volt, regnálása három éve alatt a Lionsben játszani maga volt a pokol. Ezzel még nem is lett volna baj, New Englandben sem csak móka és kacagás az élet, de bajnoki címekkel az ujjon könnyebb elviselni a hóban futást. A Super Bowl viszont még elméleti szinten sem merült fel Detroitban, emiatt a játékosok nettó kínzásként élték meg az elmúlt szezonokat. Mindezek fényében teljesen érthető, hogy olyan főedzőt keresett a vezetés, aki képes felrázni a padlón lévő játékosokat és végre tényleg kialakít egy egészséges, lehetőleg győztes kultúrát.

Jelöltekből volt bőven: Robert Saleh nagyon ígéretesnek tűnt, pár egyetemi nagymenőt is pedzegettek, illetve olyan régi motoros jófiuk is szóba jöttek, mint Todd Bowles vagy Marvin Lewis. Túlzás lenne azt állítani, hogy mindegyikükért megdobbant az egyszeri szurkoló szíve, de valamilyen logikát mindenkiben lehetett találni.

Természetesen kisebb nevek is bekerültek a kalapba: a legtöbb csapat akár a kisebbségi-kvóta, akár ködösítés miatt gyakran teljesen véletlenszerűnek tűnő jelöltekkel is beszél. Úgy tűnt, Dan Campbell is ebbe a csoportba tartozik: mindenki arról cikkezett, hogy sikerült Eric Bieniemy vagy Robert Saleh interjúja, a Saints helyettes főedzőjének meginterjúvolása szinte fel sem tűnt a híráradatban. Tegyük hozzá, teljesen érthető módon, hisz ki venne komolyan egy nulla játékhívási tapasztalattal rendelkező TE-edzőt. Nos, a Lions.

Campbell Who?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!