Connect with us

Minden ami NFL

Nem szabad megtörténnie

Ma véget ér a 2020-as alapszakasz, a csapatok fele már az offseasonre készül. Ezzel kapcsolatban olyan felvetések születtek, hogy “miért is ne hosszabbíthatna a Bears Mitch Trubiskyvel”, “végülis Justin Herbert miatt maradhatna Anthony Lynn a Chargers élén”, de Kyle Shanahan is kiállt nemrég Jimmy Garoppolo mellett. Please, no!

Természetesen nem kell és nem is szabad minden pletykát és nyilatkozatot elhinni, az NFL-ben mindenki hazudik. Ámbár Hue Jackson is maradhatott a Browns padján egy 1-15-ös és 0-16-os szezon után, a Jaguars is elhitte Blake Bortlesről, hogy franchise irányító – mindig van valaki, akit nem érdekelnek az érvek és a tények. Épp ezért összegyűjtöttünk öt forgatókönyvet, melyek az adott csapatok érdekében nem történhetnek meg.

1. Megtartani Anthony Lynnt

A vasárnap esti Eagles-Washington találkozóval ér véget a 2020-as alapszakasz, amit hagyományosan a Fekete Hétfő követ: ekkor mondanak búcsút a bukott főedzőknek. Doug Marrone (Jaguars) és Adam Gase (Jaguars) menesztése már nyílt titok, de Anthony Lynn (Chargers) még izgulhat.

A főedző menesztése igazából csak egyszer merült fel komolyabban, a Patriotstól elszenvedett 45-0-s vereség után, de akkor sem voltak óriásiak a hullámok. A szakértők és a rajongók többsége szerint is el kell küldeni, mert bár támadókoordinátorként rendben van a munkája, főedzőként egyértelműen megbukott. Ugyanakkor a játékosai szeretik és a csapat vezetése is nagyon tiszteli és sokra tartja, a Patriots elleni égést három győzelem követte és a pihentető Chiefs ellen is összejöhet a siker, vagyis négy megnyert mérkőzéssel zárná az évet.

A hóhérra várva

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

57 Comments

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!