Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök irányítók

Nagyon izgalmas holtszezon elé nézünk, és bár a QB-piacot elsősorban a cserék fogják meghatározni (többek között Deshaun Watson, Derek Carr, Jimmy Garoppolo, Carson Wentz és Sam Darnold jövője is kérdéses), a szabadügynökpiacon is lesz látnivaló. 

Öt olyan irányító szerződése jár le, aki 2020-ban kezdőként kezdte meg a szezont. Túlzás lenne azt állítani, hogy mindegyikük franchise irányító (különben nem lennének szabadügynökök), de azért így is akad pár, aki a megfelelő csapatot PO-contenderré teheti.

8. Tyrod Taylor

Taylornál nincs szerencsétlenebb irányító a ligában: sorozatban harmadszor szorította ki a kezdőből egy első körös újonc, ráadásul most még a Chargers orvosi stábja is rásegített, amikor véletlenül kilyukasztotta a tüdejét. A szezont így 208 yarddal, nulla TD-vel és INT-vel fejezte be, és jó eséllyel ennél 2021-ben sem jön össze több. Mindezzel együtt még mindig helye lehet a ligában, cserének 2-3 millió dollárért teljesen jó, ráadásul kabalának is jó: amilyen szerencséje van, a kezdő irányítójának a haja szála sem fog görbülni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!