Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök futók

Az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb running back piaca lesz az idei, ahol sok nagynevű játékos lesz szabadügynök, így aki akar, tud fejleszteni a futó posztján. De vigyázni kell, nem szabad fals reményeket táplálni senki iránt, hogy majd vele óriási fejlődésen megy át a támadósor, és nem szabad egyiküknek sem óriási, sok garantált összeget tartalmazó szerződést adni – de ez már csak a poszt velejárója. 

A korlátozott szabadügynökök

Philip Lindsay

Lindsay korlátozott jogú szabadügynök, így csak +1-ként külön kategóriában fér fel a listára, hiszen a Broncos könnyedén megtarthatja egy tenderrel. Pedig ha nem így lenne, a top3-ba is bekerülhetett volna a listánkon, ami elég jó összeget eredményezhetne neki a piacon – nagy ugrás draftolatlan játékosként. A 2020-as éve nem sikerült olyan jól (530 scrimmage yard 11 meccsen), Melvin Gordon volt előtérbe helyezve az edzői stáb által, de ez a tehetségén nem változtat – első két évében közel 2500 scrimmage yardot hozott össze.

Lindsay-n kívül említésre méltó RFA lesz még Gus Edwards, Kalen Ballage és Mike Boone.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!