Hír

A Panthers megint pénzt szabadított fel, állítólag Deshaun Watson miatt

Published on

A Panthers tovább folytatja a cap space termelését: Kawann Short, Tre Boston, Michael Palardy és Stephen Weatherly kivágása után a csapat átalakította a center Matt Paradis szerződését, ezzel 4,69 millió dollárt felszabadítva. Ezzel a Panthers bő egy hét alatt már 20 millió dollárt spórolt, jelenleg 31 millió dollárral van a fizetési plafon alatt, és több riport szerint mindez egyetlen célt szolgál: Deshaun Watson megszerzését.

Team owner, David Tepper

Korábban olyan hírek jelentek meg, hogy a Panthers három első kört és Christian McCaffrey-t is hajlandó lenne odaadni Watsonért, de később kiderült, hogy ez csak egy beatwriter spekuláció. Most azonban több hiteles riport is arról számolt be, hogy a csapat hajlandó all int mondani, ha a Texans végleg a csere mellett dönt.

Részben erre erősített rá a tulajdonos David Tepper is, aki egyértelművé tette, hogy így vagy úgy, de a csapata szerez magának egy jó irányítót. Ez egyúttal azt jelenti, hogy Teddy Bridgewater napjai megvannak számlálva, valószínűleg megpróbálja elcserélni a Carolina (már nem is követi a csapatot a közösségi médiás felületein).

Bridgewater tavaly kapott egy 3 éves, 63 millió dolláros szerződést, amiből 33 millió dollár garantált volt. Ez már akkor is borzalmas ötletnek tűnt, de most be is bizonyosodott: az irányítót idén csak 3 millió dollárt spórolva lehet elküldeni. Egy cserével ugyanakkor 13 milliót is fel lehetne szabadítani, akár a Watson-cserébe is bedobhatja kiegészítőként a Panthers.

Watson megszerzéséhez egyébként önmagában nem lenne szükség ennyi pénzt felszabadítani, hiszen mindössze bő $10 milliót foglalna az idei fizetési sapkából, a pénz inkább arra kell, hogy még vonzóbbá tudják tenni a csapatot az irányító számára. Egyébként ha a Watson-csere nem jönne össze, akkor jó eséllyel megpróbálna felcserélni a Panthers a drafton egy franchise irányítóért.

27 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group