Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök tackle-ök

Meglepően erős lehet az idei OT piac: két-három franchise játékos és jó pár átlagon felüli kezdő válthat csapatot. Ha a kor nem számít, akkor David Bakhtiari 23 millió dolláros rekordja is megdőlhet.

10. Mike Remmers

Remmersnél nincs szerencsétlenebb tackle a ligában: döntőbe jutott a Panthersszel és a Chiefsszel is, majd mindkét meccs szinte rajta ment el. A Bucs elleni döntőn hat nyomást és egy sacket engedett, illetve két zászlót is bedobtak rá, de ezzel együtt is helye van a listán.

Túlzás lenne azt állítani, hogy biztos megoldást jelent a poszton, de a Chiefshez 1 millió dolláros fizetésért írt alá – ennyiért ajándék. Az egész szezont figyelembe véve két sacket és összesen 31 nyomást engedett, a PFF-től futás és passzblokkolásban is jó (~70) értékelést kapott. Ha nem kap 4-5 milliónál többet, akkor már jó vétel, ha megint 1-2 millióért ír alá, akkor nagy fogás – egy közepes OT ennyit megér.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

4 Comments

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!