Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök belső támadófalemberek

Kissé orrnehéznek ígérkezik a 2021-es guard és center felhozatal a szabadügynök piacon. A névsor tetején találunk All-Pro minőségű játékosokat, de mögöttük pár átlag feletti névtől eltekintve meglehetősen középszerű a felhozatal. A falak mindig is fontosak voltak a ligában és a mostani, pass heavy felfogásnak köszönhetően még több figyelem szegeződik a legnagyobb sztárokat védő játékosokra. 

Brandon Scherff

A ligába érkezése óta az egyik legjobb a posztján. Scherfföt tavaly franchise taggel tartotta meg a Washington, amit teljes mértékben meg is hálált. Első csapatos All-Pro lett és az ESPN passzblokkoló mutatói alapján a 8. legjobb guard volt a ligában. Az egykori 1/5-ös játékos futás ellen is rendkívül hasznos és poszttól függetlenül az egyik legfelkapottabb név lehet az idei évben. Az egyetlen negatívum mellette, hogy egész karrierjét végigkísérik a sérülések. Idén 3, tavaly 5, 2018-ban pedig 8 mérkőzést kellett kihagynia különböző problémák miatt. Érdekesség, hogy ha maradna a fővárosi csapatnál, akkor jó eséllyel az NFC East 4 csapatában játszana a liga 4 legjobban fizetett RG-ja. Brooks, Martin és Zeitler mellé csatlakozhatna egy minden bizonnyal évi 15 milliónál is magasabb átlagú szerződéssel.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!