Connect with us

Hír

A Browns lecsapna Lavonte Davidre

Lavonte David a liga egyik legjobb linebackere és karrierje során először szabadügynök lehet. A Bucs állítólag nagyon szeretné megtartani, de a játékosnak akkor sem kell izgulnia, ha esetleg nem jön össze a hosszabbítás: a Cleveland.com szerint a Browns nagyon szívesen leigazolná.

A 31 éves védő az egyik legjobb coverage LB a ligában, a tight endekkel és a futókkal is felveszi a versenyt. Emellett szükség esetén pass rush-ban is hatékony, illetve futás ellen sem lehet rá panasz. Tavaly az egész szezont figyelembe véve 144 tackle-t, 68 defensive stopot, három fumble-t, kilenc leütött passzt és egy INT-t jegyzett. A 91,7-es engedett passer rating a második legjobb volt karrierje során, az elkapásonként engedett 7,2 yard pedig a legjobb – az alapszakaszban csak 6,6 yardot engedett elkapásonként (2. legkevesebb), pedig 93-szor vették célba (2. legtöbb).

A kora miatt rekordszerződésre aligha számíthat, de 12-13 millió dollárt rövid távon minden további nélkül kaphat. A Browns jelenleg 20 millió dollárral van a fizetési plafon alatt, ami a 11. legtöbb, a linebacker óriási hiányposzt – érthető a fokozott érdeklődés.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2021-03-01 09:54

Elképesztő ez a statisztikai lap. Eddig is a liga legalulértékeltebb LB-ei között emlegették, aki csak azért nem kap akkora figyelmet, mert nem igen járt PO-ban. A teljesítménye Bowles alatt pedig csak javult.

d zoli
d zoli
Reply to  Staten Island
2021-03-01 11:02

Plusz franchise ikon. A kapitány. Jó volna megtartani.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x